Proslulé NAKED paletky od UD teď doplní i NAKED lesky na rty

Proslulé NAKED paletky od UD teď doplní i NAKED lesky na rty

Fanoušci světově známých NAKED paletek od Urban Decay zajásají. UD rozšířila lásku pro nude odstíny a vydala řadu devíti lesků pod názvem NAKED. Jsou nádherné. Najdete tu barvy lehce do růžova či oranžova, ale i tmavší hnědou nebo vínovou. Vítejte ve světě, kde nude je tou nejvýraznější barvou. 

Pro milovníky kosmetiky dobře známá americká značka Urban Decay, je na trhu již přes 15 let a její sortiment zahrnuje vše od makeupů, přes rtěnky až po oční linky. Přesto, když zaslechneme její jméno, vybavíme si především kvalitní oční stíny. Ale někteří možná ne. Většina z nás si k ní totiž především přiřazuje trojici slavných paletek NAKED. Největšího úspěchu dosáhla paletka první a teď ji dohání NAKED 3, která byla představena teprve před pár měsíci. A jelikož mánie s nálepkou "naked" sílí, UD vyrobila i kolekci NAKED lesků na rty.

Lesků je celkem devět a barvy jsou opravdu lákavé. Najdete tu světle meruňkový odstín s názvem Walk of shame, světlou růžovou Lovechild, růžovou s nádechem do hnědé pod názvem Liar nebo tmavou a přesto zastřenou vínovou Beso, či tmavší hnědou Rule34. 
 

Lesky jsou jako balzám na rty a přitom dodají rtům šťavnatý lesk. Obsahují mimo jiné i vitamín E, který zpomaluje stárnutí a dopomáhá hojení ran, avokádový olej a bambucké máslo, které obojí velmi dobře hydratuje. 

Jsou chváleny za snadné a příjemné použití a za svou výdrž. Lesky NAKED lze sehnat na oficiálním eshopu urbandecay.com za $20 nebo v prodejnách Debenhams.

Jak se vám lesky a jejich odstíny líbí? Vlastníte doma některý?

 

Zdroje obrázků: spohszine.com; makeupandbeautyblog.com; urbandecay.com; mimosfemininos.com.br; beautypointofview.com; spoiledpretty.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram