Protected landscape: dotek přírody v nové kolekci CHATTY

Protected landscape: dotek přírody v nové kolekci CHATTY

Od čtvrtka 13. března je v prodeji nová jarní kolekce značky CHATTY, kterou doprovází experimentální kampaň z dílny Matěje Třešňáka v hlavní roli s modelkou a violoncellistkou Terezií Kovalovou.

Při tvorbě nové kolekce s příznačným názvem Protected Landscape si návrhářky Anna Tušková a Radka Sirková pokládaly otázku, jestli je člověk ještě součástí přírody nebo už se proměnil v syntetickou bytost.

 

I v této sezoně kombinuje značka CHATTY sportovní úplety a přírodní materiály, jako je bavlněný denim, viskóza nebo organza. Ty společně s jemnou barevností, autorským digitálním tiskem a kvalitním ručním zpracováním vytvářejí z jednotlivých kousků nadčasové a sportovně elegantní modely.

 

Tváří jarní kolekce se stala éterická Terezie Kovalová, které něžný styl dokonale padnul. ,,S Terezií jsme spolupracovaly poprvé a okamžitě jsme si ji zamilovaly. Hledaly jsme přesně takovou tvář, jakou je ona - ke kolekci skvěle ladí, a to, že je nejen modelka, ale současně i respektovaná hudebnice, je dokonalým bonusem," říká jedna z autorek, Radka Sirková.

 

 

Foto: Matěj Třešňák

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram