Průsvitné živůtky pošité květinami v jarní svatební kolekci Monique Lhuillier

Průsvitné živůtky pošité květinami v jarní svatební kolekci Monique Lhuillier

Pokud milujete pohled na svatební šaty, pak máte jméno Monique Lhuillier jistě pevně ukotvené v paměti. Přivítejte novou kolekci. 

Honosné zrcadlo s širokým rámem, květinová výzdoba a pozlacené sošky před dřevem obloženou stěnou se zdají být jako kulisa k pohádkové svatbě na velkolepém panství. Svatební ikona Monique Lhuillier ví, jak vykouzlit pro nafocení svatební kolekce náležitou atmosféru. Pro jaro 2019 šla návrhářka jak do tradičních střihů s širokou sukní, tak do nejnovějších trendů včetně volánů, průsvitných materiálů a spadlých rukávů.

Průsvitné živůtky několika modelů z nové svatební kolekce doplňovaly vyšívané květy. Ostatně asi jen málo nevěst by šlo k oltáři v průsvitných šatech, pokud ale všechna důležitá místa zakrývají decentní bílé výšivky, nejde průhlednost v takovém případě považovat za nevhodnou či vulgární. Lhuillier ale i tak poslala módnímu světu jednoduchý vzkaz - i v den D má nevěsta právo na šaty, které odpovídají nejaktuálnějším trendům. 

Absence několikavrstvé princeznovské sukně na části modelů dala vyniknout bohaté výšivce, která tvořila vrchní vrstvu sukním splývavým. Návrhářka nezapomněla šaty doplnit o oblíbené závoje a v pár případech jsme viděli i celokrajkové dlouhé rukávy. Pokud by si z jedné kolekce mělo vybrat šaty co nejvíce nastávajících nevěst, pak jarní řada Monique Lhuillier 2019 je tou nejvhodnější. A to obsahuje pouze 18 modelů...

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram