Průvodce nejžádanějšími sandály sezóny 2018

Průvodce nejžádanějšími sandály sezóny 2018

Manzara přináší přehled sandálů pro léto 2018.

Léto je tady, horké dny se k nám rozběhly rychle a náhle, asfalt je měkký a vzduch se sotva hne... Toto je čas, který většina z nás prostě miluje. Nosíme toho čím dál méně, odhalujeme čím dál více. Sukně se zkracují, trička odhalují pupík a sandály na nohách odhalují naše sametová chodidla.

Nabídka je ale tak pestrá! Tak jaké sandály si vybrat, aby toto léto bylo tím nejlepším? Chceme působit elegantně a módně, ale chceme se taky cítit pohodlně, protože i večer musíme být svěží a vrhnout se do víru zábavy. Tak se podívejme na možnosti, které pro nás připravili naši módní dizajnéři.

Novinky jsou opravdu okouzlující. Pro ty z vás, které sázíte na pohodlnost, jsou tady našuchovací sandály na nízkém klínkovém podpatku, které se lehce nazouvají a také lehce udržují. Chůze v nich je pohodlná a příjemná a časy, kdy tento typ bot vypadal nevábně, jsou dávno za námi. Dnes se staly velice žádanými a oblíbenými kousky v botníku každé správné Manzara holky.

Množství barev, vzorů a materiálů zaručuje, že si určitě vyberete i vy, ať už máte ráda romantické květiny nebo elegantní černé či výrazně barevné botičky. Budou zdobené třpytkami, kamínky, nebo sportovní s nápisem? Je to jen na vás. Máte ráda nenápadnou elegantní béžovou? Jak je libo! I zde najdete několik opravdu povedených modelů.

Pro ty z vás, které mají v oblibě elegantní módu, jsou tu klasické sandály s řemínky, pro odvážnější dámy máme k dispozici sandály římského typu s vysokým šněrováním. No a sandály na platformě jsou stálicí na letošním módním nebi. A co by to bylo za léto bez meziprstových sandálů, které u nás zdomácněly již před nějakou dobou a neustálé obměny dizajnu zaručily, že patří k jedněm z nejoblíbenějších na našem módním nebi. K neformálnímu outfitu se skvěle hodí i jednoduché šlapky nebo sandály z džínoviny s módním zdobením nášivkami.

No a správný outfit musí korunovat skvělé kabelky. Výběr je opět široký. Malé kabelky na večer nebo na odpolední procházku městem. Pohodlné batohy a baťůžky, kam se toho hodně vejde, a díky kterým vaše ruce zůstanou volné pro pohlazení, držení zmrzliny nebo vstřícné objetí. A protože léto je neodmyslitelně spojeno s vodou, plážemi, bazény a mořem, nesmí chybět velké tašky, kam se vám toho opravdu vejde hodně. Plavky, krémy, sluneční brýle, ručník, plážové šaty a prostě všechno, bez čeho se módní diva u vody neobejde. Držet krok s módou je tak skvělé. Všechny ty nové kousky, které nás dělají tak šťastnými, a které prostě musíme mít! Je to závazek našemu ženství, protože díky tomu je svět krásnější, a díky tomu se vyplatí těšit se na každé další léto.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram