První book nové MISS Prima křivky - Pavly Procházkové

První book nové MISS Prima křivky - Pavly Procházkové

Pavla Procházková, nositelka titulu MISS Prima křivka, nedávno nafotila svůj první book a od svého vítězství v soutěži krásy je takřka na roztrhání.

Pavla Procházková, současná MISS Prima křivky, působí ve vedení Divadla Radka Brzobohatého, kde ji můžete ovšem vidět také jako herečku. Již pět let hraje v představení s názvem Tančírna, které bývá neustále vyprodané a se kterým hojně křižuje Českou i Slovenskou republiku. Tančírna pojednává o dějinách našeho národa v průběhu minulého století a je velice emotivní - často lidé aplaudují i 10 minut ve stoje.

Momentálně zkouší muzikálovou verzi Cyrana. Krásnou historickou hru se silným textem a skvělou hudbou Ondřeje Brzobohatého. Cyrana bude mít premiéru 17. prosince.

Pavla je od svého vítězství v soutěži MISS Prima křivky v jednom kole. Setkali jsme se s ní na křestu kalendáře Proměny 2015 renomovaného fotografa Petra Kurečky, se kterým bude brzy také fotit.

Také se stala jednou z členů komise pro výběr modelek do agentury Plus Size.cz a díky Miss se se svou kapelou Kolečkový dům zúčastnila natáčení pořadu TV Óčka s názvem Kočkopes. Předávala také ceny Českého rozhlasu na Žofíně nejuznávanějším umělcům české hudební scény. Přítomní byli např. Karel Gott, skupina No name, Yvonne Přenosilová, Lenka Filipová a další… 

A nedávno nafotila v ateliéru Morris Media svůj první book se skvělou fotografkou Dášou Písaříkovou. Z fotografií doslova sálá její životní energie a elán, no posuďte sami.

22. 11. ji čeká účast na konferenci Miluj své tělo a jistě se můžeme těšit na mnoho dalších zajímavých akcí.



Zdroj: primakrivky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram