PUMA a Usain Bolt představují novou lifestylovou kolekci

PUMA a Usain Bolt představují novou lifestylovou kolekci

Německý expert na sportovní oblečení a vybavení společnost PUMA právě představuje novou lifestylovou kolekci Usaina Bolta.

Společnost PUMA právě představuje sportem inspirovanou lifestylovou kolekci pro sezónu podzim/zima 2015 a jen málokoho by překvapilo, že za jejím vznikem nestojí nikdo jiný než nejrychlejší muž planety sám Usain Bolt.

Vždyť PUMA už několik let sleduje jeho kroky, a coby oficiální sponzor stála i u zrodu jeho legendy ve světě vrcholové atletiky.

Součástí kolekce, která nabízí moderní sportovní modely inspirované rekordní rychlostí a osobním stylem Usaina Bolta je bunda UB Blouson Bomber Jacket vyrobena z vodoodpudivé keprové tkaniny s laserem vyřezanými otvory umožňujícími perfektní ventilaci. Materiál a jeho důmyslná úprava zajistí, že tělo zůstává v teple a suchu.

Díky unikátnímu střihu skvěle padnoucí mikina UB Hooded Sweat Jacket na zip i kalhoty UB Fitted Sweat Pants disponují dvojitými úplety pro maximální pohodlí a ozdobami s Usainovými iniciály. Slim-fit tepláky jsou pak ozdobeny postranními pruhy inspirovanými rychlostí Usaina Bolta a na triku UB Graphic Tee je potisk s motivem Usainovy kultovní vítězné pózy.

Pokud si potrpíte na drobné doplňky, pak oceníte i stylovou kšiltovku s vyšitými iniciály UB.

Vybrané produkty z kolekce PUMA x Usain Bolt jsou již nyní k dostání na oficiálních stránkách PUMA, ale již pomalu zaplavují i kamenné prodejny.

 

Zdroj: PUMA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram