Queens lookbook: sportovní inspirace od italské značky FILA

Queens lookbook: sportovní inspirace od italské značky FILA

Vůně pizzy Napoletana, espresso v baru na stojáka, ostré sluníčko a totální bezstarostnost. To se nám vybaví, když se řekne Itálie. A samozřejmě taky kvalitní streetwear, protože Itálie a móda jdou prostě dohromady.

Nejnovější lookbook streetwear a sneakers obchodu Queens je zaměřený na tradiční značku FILA, která vznikla před více než 100 lety v malém italském městečku Biella. Původně vyráběla hlavně spodní prádlo, postupem času se ale vydala směrem k pohodlnému sportovnímu oblečení, kde je teď doma.

Není to sice nejvíc high fashion z přehlídkového mola, to je ale dobře. Protože někdy se prostě nejvíc hodí obyčejná mikina s logem, která skvěle sedí. A Italové mají materiály, střihy, barvy a trendy v ruce stejně jako kafe a zmrzlinu.

„Fotili jsme tentokrát v Ostravě, protože ne všechno se točí kolem Prahy a láska a swag jsou všude kolem nás. A v Ostravě máme taky nového stylistu, tak jsme ho rovnou otestovali na tomhle krásném a zamilovaném párečku ve streetwearu od hlavy až k patě," prozradila Queens buyerka Daniela Bacíková.

Nás nejnovější lookbook rozhodně oslovil a uvolněnost, kterou značka Fila do sportu už dlouhá léta přináší je smysluplná a nadčasová. Co myslíte vy? Baví vás tyto sportovní kousky?

queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram