Rakouská přírodní značka dieNikolai přichází se skvělou biodynamickou kosmetikou a vánočními balíčky

Rakouská přírodní značka dieNikolai přichází se skvělou biodynamickou kosmetikou a vánočními balíčky

Veganská kosmetika z rakouského města Wachau představuje svou kosmetickou značku dieNikolai a vánoční balíčky pro různé typy pleti. Máte rádi vína Ryzlink a Veltlín? Pak budete spokojeni, protože i tohle jsou tajné přísady.

Kosmetika dieNikolai je založena na principu čistě přírodní kosmetiky z lokálních ingrediencí. Obsahuje kvalitní rostlinné oleje, cenné výluhy a extrakty, vzácné ingredience a důležité lipidy. Najdete zde například olej z hroznových a meruňkových jader, extrakt z lipového květu, šafrán i ghí máslo.

Co je biodynamické zemědělství

Tento skvělý nápad stojí na filozofii doktora Rudolfa Steinera, jehož učení respektuje přírodu – sbírání bylin v období jejich největší síly, bez škodlivých hnojiv s využitím znalostí jednotlivých rostlin a jejich účinků. Důležitou a nedílnou součástí je i živočišný svět, který se stará o okysličenou půdu, která je zdrojem živin.

Ojedinělé sprchové gely

Rakouská značka dieNikolai vyrábí také sprchové gely, které na rozdíl od ostatních neobsahují palmový olej, což je opravdová rarita v tomto druhu kosmetických produktů. Neobsahují ani žádné chemické látky, jako jsou například silikony, mikroplasty nebo syntetické vonné látky. Lahve jsou vyrobeny ze 100% recyklovatelných materiálů.

Rieslingový sprchový šampon

Jak už název napovídá, tak základem tohoto sprchového gelu je biodynamické víno z tamních vinohradů. Sprchový gel je určen pro každodenní mytí celého těla s příjemnou vůní a výjimečným složením. Dokonce jím lze bez problémů umýt i vlasy.

Bezinkový sprchový gel

Obsahuje suroviny pocházející přímo z oblasti Wachau – bezinkové květy a plody, které jsou známé pro své výjimečné účinky. Sprchový gel má osvěžující a vyživující účinek. Pokožka proto bude dostatečně vitální a získá přirozený vzhled.

Lipové sprchové mléko

Lipové sprchové mléko má vysoký obsah lipových květů a je obzvlášť vhodné pro suchou pokožku, která potřebuje dostatek hydratace a živin. Lipové květy jsou od nepaměti používány ke zklidnění podrážděné pokožky.

Vánoční balíčky dieNikolai

Vybrat si můžete hned z pěti různých balíčků, které jsou určeny pro jednotlivé typy pleti a přizpůsobeny jejich potřebám.

1. Vánoční set: Intenzivní péče

Vánoční balíček nejoblíbenějších produktů s nejvyšší koncentrací oleje z hroznových jader. Obsahuje Intenzivní pleťové sérum a Vyživující pleťový krém. Péče je vhodná pro všechny typy pleti do mrazivého počasí.

2. Vánoční set: Rozjasňující péče

V dárkovém setu naleznete Přírodní peeling Něžné pohlazení a Intenzivní pleťové sérum. Tento balíček je rovněž vhodný pro všechny typy pleti, jelikož krém hloubkově vyživuje a peeling pomáhá aktivovat pleť.

3. Vánoční set: Osvěžující péče

Díky tomuto vánočnímu balíčku se zaraduje každá žena, jejíž pleť má sklony k akné. Čistící gel Procitnutí sedmikrásky hloubkově čistí póry a matuje pleť. Veganský pleťový krém pod názvem Šafránové nebe skvěle chladí a osvěží pleť.

4. Vánoční set: (Ne)vinná péče nejen pro muže

Tento balíček se stane skvělým dárkem nejen pro ženy, ale i muže či všechny milovníky vína. Rieslingový sprchový gel obsahuje vysoký podíl Ryzlinku a svěžího bergamotu. Sprchový gel je vhodný na celé tělo i vlasy. Po koupeli můžete vyzkoušet Krém na ruce Sommeliér, který vás okouzlí vůní hroznového vína.

5. Vánoční set: Zklidňující péče

Obsahuje Čistící pleťové mléko a Veganský pleťový krém Růžové nebe. Jemná péče dodá suché pokožce přirozený lesk a výživu. Mléko je vhodné pro odlíčení celého obličeje i očí bez pocitu pálení. Tento set je vhodný pro citlivou pokožku.

 

PR článek dieNikolai

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram