Ralph Lauren představuje výběr nových ikonických hodinek

Ralph Lauren představuje výběr nových ikonických hodinek

Kultovní hodinky Ralphl Lauren se rozrostly o nové kousky. Ralphl Lauren tak poprvé představil své nové ikony mezi hodinkami i prostřednictvím vlastního online shopu, kde je lze zakoupit.

Ralphl Lauren si pro nadcházející sezónu připravil premiérovou sbírku ikonických hodinek pro muže i ženy, kterou obohatil dosavadní kolekce.

Kultovní hodinky Ralph Lauren se vyznačují vysokou kvalitou ručního zpracování a vynikajícími mechanickými vlastnostmi švýcarského hodinářství.

Stirrup collection, kolekci inspirovanou jezdectvím obohatil o rafinované dámské hodinky z nerez oceli. Dámské elegantní hodinky vysokého lesku jsou vyrobeny ve dvou velikostech, jednoduché, s ciferníkem z perletě či s ciferníkem zdobeným diamanty.

Tato kolekce byla také doplněna unisex hodinkami kombinující nezer ocel s telecí kůží, které jsou voděodolné do 30 metrů a opět v několika velikostech a provedení.

Slim Classique collection obsahuje bezkonkurenční kousky se vzácnými rytinami. Svému nositeli poskytuje jedinečnou sofistikovanost a eleganci. V této kolekci přibyli hodinky kombinující bílé a růžové zlato s páskem z aligátora.

Dámy jistě potěší zdobení diamanty a pány voděodolnost do 30 metrů.

Sporting collection ukrývající dobrodružného námořního ducha byla obohacena o zajímavé pánské hodinky kombinující nerez ocel, jilmové dřevo, pásek z telecí kůže či z aligátora.

Nechybí také dnes velmi oblíbené keramické provedení a samozřejmě vodě odolnost od 50 do 100 metrů.

              

Naprostou novinkou je kolekce RL67 Safari obsahující chronometrické hodinky ve vojenském stylu. Každý kus z této kolekce představuje pozoruhodný kontrast mezi drsnou mužností a elegantní rafinovaností.

Jsou vyrobeny z nerez oceli s matnou pogumovanou povrchovou úpravou, vojenský nádech jim propůjčuje především jakoby vybledlé pásky v olivové barvě.

Novým modelem jsou hodinky kombinující matnou úpravu nerez oceli s luxusním páskem z kůže aligátora.

Jejich unikátnost se však skrývá uvnitř a to v exkluzivní technologii synchronizace času tourbillon, který dokáže eliminovat vliv gravitace a zpřesnit tak hodinky na maximální možnou míru. Fascinující činnost tourbillonu můžete pozorovat průhledem v ciferníku hodinek.

Ralph Lauren pro tuto sezónu připravil ještě jednu novou kolekci hodinek a to Diamond Links, která perfektně doplňuje jeho nové diamantové šperky.

Zdroj: ralphlaurenwatches.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram