Range Rover SV Autobiography oficiálně představen

Range Rover SV Autobiography oficiálně představen

Dravec uvězněný v těžkopádném těle. I takový je nejnovější přírůstek do rodiny SUV Land Rover, Range Rover, oficiálně představen na show v New Yorku.

Pro všechny pochybovače, kteří by snad nevěřili, že Range Rover by mohl přijít s ještě luxusnější verzí svého nejrozměrnějšího modelu, je zde žhavá novinka, která je nejen přesvědčí, ale i omráčí.

Range Rover SV Autobiography právě přijíždí!

Rozhodně se nenechte zmást jeho rozměry, které na rozdíl od předchůdců SV Autobiography, značně narostly. Tenhle robustní gentleman je totiž ve skutečnosti pořádný dravec, jenž pouze klame tělem. Vždyť pod jeho kapotou se ukrývá přeplňovaný osmiválec 5.0 V8 o výkonu 404 kW a točivém momentu 680 N.m. Není tedy divu, že tento trhač asfaltu dokáže akcelerovat z 0-100 Km/h za 5,5 sekundy. Neuvěřitelné.

Jestliže jsme byli u Range Roveru zvyklí na patřičný punc luxusu, pak u SV Autobiography nehledejme nic jiného. Ba naopak. Společnost Jaguar Land Rover rok od roku posouvá své limity a uspokojuje tak nejvyšší nároky své klientely. Proto zde není nouze o ty nejvybranější materiály od broušeného hliníku a pravého dřeva až po tu nejjemnější kůži, o které vaše manželka kdy snila.