Rebelská Rita Ora navrhuje pro adidas podzimní kolekci

Rebelská Rita Ora navrhuje pro adidas podzimní kolekci

Porušování pravidel módy a inspirace pouličním stylem - adidas přináší další spolupráci bláznivé zpěvačky Rity Ory. Milovníci rebelie si na první pohled opravdu přijdou na své! 

Pokud bychom měli charakterizovat Ritu Oru a ve spojení s ní i její aktuální kolekci pro adidas Originals, řekli bychom, že je vůči módním konvekcím nekompromisní. Porušuje módní pravidla, navrhuje módní tabu a podzimní kolekce je plná barev, klasických adidas střihů a originálního pojetí! 

Kolekce je rozdělena na 5 podkategorií: BLACK, COLOURBLOCK, PASTEL, SPRAY a ROSES. Pojďme se mezi nimi porozhlédnout... 

 

Podkolekce BLACK a SPRAY by se krásně daly nakombinovat dohromady. BLACK kolekce je plná nášivek, čísel a jmen nejrůznějších měst. Jak již z názvu vypovídá, hlavní barvou je černá. SPRAY podkolekce je naopak především stříbrno-šedá se sprejovým efektem, který pokrývá přechody barev. 

  

 

COLOURBLOCK je podkolekce bláznivější. Spíše než nepoddajně působí hravě a mladistvě. Nejvíce v kolekci vidíme boty s duhově zbarvenou podrážkou, pruhované topy a mikiny. Hlavními odstíny jsou žlutá, růžová a modrá. Co jiného také čekat u adidas Originals, že? PASTEL je kolekce samozřejmě jemnější, ne tolik výrazná. Je založena na pastelových odstínech barev z předchozího COLOURBLOCK. Objevuje se také motiv dravců. 

  

 

Poslední podkolekcí spolupráce herečky, modelky a zpěvačky Rity Ory je podkolekce s názvem ROSES. Je dozajista nejromantičtější z celé kolekce, skvěle se bude kombinovat s PASTEL pro dosažení uvolněného, ale ženského vzhledu. Pokud ale raději něco drsnějšího, jděte do kombinace s podkolekcí BLACK- nápisy a motiv květin je skvěle doplní

 

Zdroj: zastoupení adidas pro ČR 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram