Redakční WISHLIST - co si přeje Móda.cz k Vánocům?

Redakční WISHLIST - co si přeje Móda.cz k Vánocům?

O letošních Vánocích jsme se rozhodli podělit se s vámi o naše vánoční přání. A zdaleka to nebude jen o módě... 

Péťa (šéfredaktorka)

"Nutně, ale nutně potřebuji novou myčku na nádobí. Ta stará dosloužila a já a mé ruce jí nechtějí nahrazovat. Byl by to vlastně dárek pro celou rodinu. Další jsou už jen měkké dárky. Přála bych si zimní bundu, ale fakt teplou, protože je mi stále zima. K Vánocům také neodmyslitelně patří knihy a já vím, které by mě potěšily. Továrna na sny a Mudrc surfař a byznysmenka. Taky bych chtěla dalšího psa, ale to mi asi neprojde. :-) Zamilovala jsem si Anglického setra, který nám byl modelem při prosincovém coveru... Tak Ježíšku, víš jak. Ať jsme všichni zdraví. Díííík! JEJDA MÁLEM JSME ZAPOMNĚLA NA KABELKU ELGA BY DANA M."

Janča

"Letos jsem Vánoce pojala opravdu prakticky. Vše, co potřebuji, si během roku koupím sama a tak jsem vybrala pár maličkostí, které by se mi domů hodily... Do práce tašku na notebook, pro radost levandulový olej a něco zajímavého na čtení. Ostatně Vánoce jsou přeci jen časem, který bychom měli pojmout více v klidu a v kruhu rodinném."

Verča

"Na Vánocích nejvíc miluji jejich atmosféru a dárky nejsou zrovna tím hlavním, co mě na nich baví, ale pár přání mám. Třeba minimalistický noční stolek, kam bych si mohla odkládat nezbytnosti. Ten mi totiž chybí. A také lampičku na stůl, abych když pracuji do noci, měla dost světla. A až se můj šílený studijně-pracovní kolotoč uklidní, chtěla bych zalézt pod deku a přečíst si něco oddechového - třeba bestseller Bez jablka. A ještě bych prosila tekutou rtěnku od Sleek v úžasném zimním odstínu Shabby Chic. A pak štěstí. A lásku. Já bych chtěla lásku, prosím (a taky tu rtěnku)."

pinterest.com ; martinus.cz ; sleekcosmetics.eu ; hm.com ; tovarnanaradost.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram