Reflektory míří na denim - Balmain jarní pánská kolekce 2017

Reflektory míří na denim - Balmain jarní pánská kolekce 2017

Denimem to celé začalo. Pak se molo rozzářilo křiklavou oranžovou a královsky modrou a přes geometrické vzory jsme se dostali až k univerzální černé. 

Balmain představil v Paříži oficiálně pánskou jarní kolekci. Ve skutečnosti se po mole prošlo i několik modelek v ryze dámských šatech. Hluboké dekolty, vysoké rozparky a rozevláté rukávy symbolizovaly ženskost. Pak už to tak jasné nebylo. Rousteing si na jaro 2017 výrazně pohrával s myšlenkou bezpohlavního oblékání, které se dostává do popředí zájmu. S uvedením této kolekce byla tato domněnka jen více potvrzena od dalšího z důležitých módních jmen. Rousteing dal mužům legíny, dlouhé tuniky a sandály. Ženám zase neforemné pánské košile.   

Pokud se přesuneme zpět k modelům, které předvedli muži, Rousteing nápady nešetřil. Outfity byly bohaté, založené na vrstvení. Od prvních denimových modelů se přehlídka přesunula ke khaki a později ostré královsky modré a pomerančově oranžové. V tomto okamžiku se promísily dva tábory - městská móda denimu, khaki a černé spolu s více high-end pojetím a to jednoduššími modely založenými na barevných kombinacích a geometrii

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram