REINVENT THE CREATIVE BLACK TIE: Návrhářská soutěž luxusní pánské značky Alain Delon

REINVENT THE CREATIVE BLACK TIE: Návrhářská soutěž luxusní pánské značky Alain Delon

Pánská oděvní značka Alain Delon, známá francouzským stylem, prvotřídní kvalitou a individuálním přístupem, pořádá návrhářskou soutěž pro mladé české tvůrce.

Zúčastnit se můžou jak studenti vysokoškolského studia zaměřeného na design a návrhářství z celé ČR i SR, tak mladí designéři bez akademického vzdělání, kteří vytvoří autorskou pánskou kolekci splňující zadání.

Cíl soutěže je jasný: Najít někoho, kdo dokáže i do vysokospolečenského outfitu vnést kousek fantazie a přitom dodržet pravidla creative black tie a samozřejmě také filozofii samotného brandu. Výsledný návrh by měl být odvážný, ale zároveň nositelný a prodejný.

Vítězi pak značka Alain Delon pomůže v začátcích kariéry tím, že mu jednak dá možnost realizovat vlastní návrh creative black tie, který půjde do prodeje v Čechách a na Slovensku a jednak poskytne odborné školení a coaching.

Zajímavé je zaměření soutěže pouze na pánskou módu, které se u nás stále věnuje poměrně málo pozornosti. Pro začínající návrháře věnující se této oblasti představuje tedy REINVENT THE CREATIVE BLACK TIE ojedinělou možnost prezentace a zviditelnění.

Přihlášky se zasílají až do 31. 7. 2014, více informací a podrobná pravidla naleznete na http://alaindelon.cz/soutez/.

Zdroje obrázků: Alain Delon

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram