Reklamní kampaň k pánské kolekci Prada podzim/zima 2016

Reklamní kampaň k pánské kolekci Prada podzim/zima 2016

Módní dům PRADA představuje sílu přítomného okamžiku jako historické divadlo.

PRADA se rozhodla vyjádřit kouzlo přítomného okamžiku, jež je v jejím pojetí představováno jako historické divadlo. Tuto myšlenku realizuje prostřednictvím pozoruhodných portrétních odkazů, které jsou součástí kampaně k pánské kolekci Prada podzim/zima 2016.

A když divadlo, pak se vší parádou. Proto se hlavní role ujímá jeden z nejoslavovanějších filmových herců současné kinematografie Eddie Redmayne, který není ve ztvárňování významných postav historie žádným nováčkem. Po oscarové nominaci za Dánskou dívku natočil Fantastická zvířata a kde je najít, s napětím očekávaný film podle J. K. Rowlingové, který přijde do kin koncem roku a kde Redmayne hraje ústřední roli.

Fotografie navazující na ducha pánské přehlídky PRADA podzim/zima 2016 připomínají neoklasicistické obrazy z 19. století, pověstné svou hrou s povrchy a hloubkou, iluzí a realitou. Redmayne se zde vtěluje do několika rolí – hrdiny, zloducha, revolucionáře, stojícího buď na neutrálním šedém pozadí, nebo na sytě červené, překrývající romantický pohled na idealizovanou přírodu.

Držení těla je smělé, připomíná sochu. Je odrazem afektovaných póz protagonistů velkolepých muzejních sbírek nebo epické literatury, hybatelů dějin a kulturních velikánů.

Fotograf: Craig McDean
Model: Eddie Redmayne
Lokace: Londýn

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram