Řekněte to květinou!

Řekněte to květinou!

Že jsou květiny klišé? V žádném případě! My ženy je milujeme a snad opravdu každá sníme o tom, že nám jednou u dveří doma nebo v práci zazvoní kurýr a přiveze nádhernou kytici…

A nejsou to jen květiny milostného typu, které nás baví. Na srdci zahřeje i květina od kamarádky, pro maminku nebo sestru. K narozeninám, výročí, k vydařené zkoušce nebo jen tak pro potěchu duše. Stejně tak můžete květiny nechat doručit do nemocnice, hotelu či kavárny. Oslavit květinou můžete i státní svátky, jako Velký pátek, Velikonoční pondělí nebo třeba Den české státnosti. Fantazii se meze nekladou!

Kytici konvalinek, tulipánů nebo třeba růží můžete poslat i do zahraničí. Společnost LaFlora ji doručí do druhého dne, a to díky kvalitní partnerské síti. Stejně kvalitní služby využijete u onlinekvetinyjana.cz.

Květinynika.cz pak využijte zejména pro lokální doručení v rámci Ostravy a například v Praze můžeme doporučit službu cityfleur.cz. Objednejte květiny pro někoho, koho máte rádi a v pracovní den je tyto společnosti doručí do několika minut od vašeho telefonátu. Ještě váháte, jak potěšit své blízké? Poslaná květina je krásný a originální dárek!

A pokud přeci jen postrádáte důvod, proč poslat květinu, pak pro vás máme malou inspiraci... Pošlete ji svému lékaři za jedinečnou péči, své učitelce za to, že vás připravila na zkoušku, za dlouholeté a výjimečné přátelství kamarádce, nebo tajné lásce s milostným vzkazem. Nicméně květiny někdy mohou vyjádřit naše pocity a myšlenky lépe než slova.

 

LaFlora.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram