REPLAY Essential for Him & for Her

REPLAY Essential for Him & for Her

Replay se po delší odmlce opět vrací na scénu s dvojicí vůní Essential pro muže a ženy vyznávající jednoduchost a ležérní styl.

Replay přichází s novou dvojicí vůní nesoucí název Essential, která je určena jak mužům, tak i ženám. Essential for Him a for Her je ideálním koktejlem vůní pro člověka, který netíží k složitostem a raději volí jednoduchost a ležérní styl.

Obě vůně jsou obsaženy ve flakónech z masivního skla, které je laděno v barevném provedení typickém pro obě pohlaví, tak aby nedocházelo k případným záměnám. Ale abychom předešli možným spekulacím, růžová náleží ženám a modrá je pro nás, pánové.

Replay Essential for Her

v sobě spojuje hřejivé tóny sicilského bergamotu, zelené jablko, okvětní lístky černého rybízu a sladkého pomeranče. Květinové srdce pučí slunečnicí, frézií a lotosy. Základ tvoří akordy santalového dřeva, cedru, vanilky, pižma a karamelu. Vůně je k dispozici ve flakonu o objemu 20, 40 a 60 ml Eau de Toilette.

Replay Essential for Him

se otevírá vůní čerstvých citrusů, bergamotu a mandarinky v kombinaci s vodními tóny, které doplňuje kardamon a zázvor. Květinové srdce vystihuje kombinace lilie, karafiátu, jasmínu, magnólie a pomerančového květu spolu s kašmírovým a cedrovým dřevem. Vše přitom stojí na pevném základu tvořeným fazolí tonka, pačuli, santalovým dřevem, vetiverem, jantarem a pižmem. Pánská vůně je k dostání ve flakónu o objemu 30, 50 a 75 ml Eau de Toilette.


 

Zdroj: Replay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram