Reserved přinese do vašeho šatníku klasiku v nové podobě

Reserved přinese do vašeho šatníku klasiku v nové podobě

Kolekce Reserved přináší jednoduché pánské oblečení plné stylu a komfortu. Pamatuje také na muže, kteří neradi nakupují a neradi přemýšlejí nad tím, co s čím nosit. Kolekce Reserved jim přináší snadno kombinovatelné kousky.

Komfort, dobré materiály, klasické stylové modely, to je přesně Reserved. S novou kolekcí vám Reserved přináší ležérnější pánskou módu, která evokuje k dobrodružství a zábavě.

V nové kolekci se objevují potisky zacílené na detail. Vyzdvihuje atmosféru známé americké silnice Route 66. Podtrhují nezávislost a dobrodružnou povahu každého muže. Nedílnou součástí looku osamělého cestovatele jsou džíny, kožená bunda, košile a čepice.

Letošní trend udávají už samotné kožené boty, ke kterým nejlépe padnou kalhoty slim fit nebo záměrně oprané či potrhané džíny.

Stěžejními barvami kolekce jsou hnědá, tlumeně zelená a měděná. Dále dominuje paleta jemných zelených a šťavnatých modrých odstínů.

Jelikož kolekce sleduje nejžhavější módní trendy, najdeme zde také námořnické motivy a klasické úplety s modrobílými pruhy a celou řadu oblečení v námořnicky modré.

A nesmí chybět také outfity elegantního charakteru. Obleky klasických střihů jsou výjimečné svým detailním provedením a různorodostí použitých materiálů. Stačí jen nezapomenout na doplňky.

Oblékněte se do komfortní stylové módy i vy.

Zdroj: reserved.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram