Resort kolekce Moschino hýří výraznými barvami a kombinacemi vzorů

Resort kolekce Moschino hýří výraznými barvami a kombinacemi vzorů

Nejnovější resort kolekce od značky Moschino nás vtáhla do cirkusu. A to nejen prostředím, ve kterém se konala, ale hlavně silně stylizovanými outfity.

Las Vegas, cirkus, plyšoví tygři v kleci a cukrová vata. I takto by se dala popsat nejnovější resort kolekce v podání značky Moschino. Artisti a klauni byli k vidění na každém rohu, především pak na molu, jednalo se tedy o kolekci plnou barev, vzorů a extravagantních kreací. Sám kreativní ředitel Jeremy Scott komentoval přehlídku slovy: "Svou roli v módě vidím jako něco, co by mělo přinášet radost a zábavu a co by mohlo být zábavnější než cirkus."  Nás baví, s jakou lehkostí a nadsázkou toto téma zpracoval a představil všem divákům neskutečnou podívanou.

Klauni

Když se řekne cirkus, zřejmě každý z nás si vybaví klauny. Právě tyto rysy měly v celé kolekci největší zastoupení. Ať už se jednalo o pestrobarevné kombinace oblečení doplněné drobným kloboučkem nebo červenobílé pruhované triko s obří mašlí. Klauni na nás zkrátka číhali opravdu z každého rohu, tematické outfity byly navíc doplněné skvělým make-upem a barevnými účesy.

Květiny a široké sukně

Jak už je u Moschina zvykem, k vidění byla opět neskutečně hravá a barevná kolekce. Ani tentokrát nechyběly zajímavé střihy, velmi výrazné byly především prostorově výrazné zvonové sukně po kolena. V kolekci se objevily v nejrůznějších provedeních, ať už jako samotné šaty nebo s odděleným topem. Nepřehlédnutelné byly také díky pestrým barevným kombinacím a květinovým nášivkám a aplikacím.

Šelmy a krotitelé

Kdo se v dětství nešel podívat do cirkusu na krotitele šelem a jejich vystoupení? Ani tato tématika tak v kolekci rozhodně nechyběla a zpracovaná byla opravdu bravurně. Od divokých barev jsme se přenesli k ženským a nesmírně elegantním outfitům. Bavili nás všechny kalhotové kostýmy i třpytivé fraky s bílou vestičkou. Úžasně vypadal také komplet s leopardím potiskem, který z ženy udělá opravdu šelmu.

Vlna hippies

Do celé kolekce také úžasně zapadly střihy z přelomu 60. a 70. let. Na molo tak vyrazilo několik modelek v outfitech inspirovaných hnutím hippies. Výrazné byly zvonáče ale také kalhoty se zkrácenou délkou zakončené volány. Velmi charakteristické byly outfity i co se barev a vzorů týká - pruhy, květiny nebo také klasický hippie znak patří k této éře zcela neodmyslitelně.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram