Resort kolekce Oscar de la Renta 2017 míří ke každodennímu stylu

Resort kolekce Oscar de la Renta 2017 míří ke každodennímu stylu

Peter Copping představuje kolekci oblečení, které by nebyl žádný větší problém nosit i během běžných dnů. A aby se neřeklo, zakomponoval mezi ně pár květinových šatů. 

Peter Copping označil svou Resort kolekci 2017 za eklektickou. Tedy sbírající inspiraci a podněty z vícero směrů a následně ji propojující v jednotný celek. Přesně takové označení se návrháři hodilo pro sjednocení patchworkových vzorů, květinových potisků, chlupatého lemování a šifonových sukní na večerních róbách. Dvaatřicítka modelů připravená na jarní počasí se ukázala doopravdy jako velmi různorodá a pokrývající mnoho odlišných módních prvků. I díky tomu dokázala také zahrnout hned několik osobitých prvků značky Oscar de la Renta. 

Jako základní stavební kameny tvorby newyorského módního domu můžeme považovat ženský střih sukně se zvýrazněným pasem, poloprůhledné rukávy na šatech, hedvábné halenky s neobyčejnými detaily i tvíd, který jednomyslně vedl celý Resort 2017. S černým lemováním evokoval odkaz návrhářky Coco Chanel. Že se díváme na modely Oscar de la Renta v New Yorku a nejsme v pařížském salónu Coco Chanel nám připomněly áčkové sukně s plastickým květinovým zdobením.

Vždyť je něco více de la Renta

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram