Resort kolekci Victoria Beckham ovládly výrazné vzory

Resort kolekci Victoria Beckham ovládly výrazné vzory

Kdo čekal, že ve Victoria Beckham resort kolekci pro jaro 2019 uvidí čistý minimalismus, je na omylu. Oděvy hýří výraznými střihy a pestrými vzory.

Victoria Beckham je královnou minimalismu, a proto není nic zvláštního, že si většina lidí její kolekce představí v základní barevné paletě a zcela jednoduchých střizích bez dekoru. Resort kolekcí pro jaro 2019 tak musela vyrazit dech nejednomu milovníku módy.Victoria přichází s velmi ženskými siluetami, ubírá oversized kousky a zdůrazňuje postavu. Přichází snad s oslavou desátého výročí její značky i nový vizuál jejích kolekcí?

Zvířecí potisky

Velmi výrazným momentem celé kolekce jsou barevné, chvílemi až křiklavé potisky. V početném zastoupení vidíme zvířecí vzory -  především pak šaty s potiskem kočičích šelem ve výrazných barvách jako žlutá a modrá. Baví nás jednolité outfity, kdy jsou zkombinované šaty s botami se stejným vzorem, ať už v jedné barvě nebo ve výrazných kontrastech. V kolekci můžeme vidět také několik outfitů připomínající kravskou srst.

Šňůrky a tenké pásky

Decentním, avšak neskutečně efektním a zároveň funkčním detailem jsou šňůrky. Nejčastěji  jsou z nich vytvořeny tenké kožené opasky, které úžasně formují a tvarují ženskou postavu. Velmi dobře vypadá kombinace červeného pásku s denimovým oblekem. Tenké šňůrky můžeme vidět také na šatech, kde slouží jako ramínka a dekor zároveň. Dále je můžeme vidět u šatů s průstřihem na zádech, kde fungují jako zapínání; hravě zde spadají na holou kůži.

Maskování

Maskáčový vzor byl velmi populární před několika lety, že by byla Resort kolekce Victorie Beckham 2019 předzvěstí vracejícího se trendu maskování? Ta ho má na oděvech ať už v klasické podobě, tak jako zmenšený vzor na bílém podkladu. Různé je také jeho využití; nachází se na drobných plochách, jako jsou kabelky, celých šatech, i jako pruh látky na bílém kabátu. Velmi decentní, avšak neskutečně efektní!

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram