Resort Sonia by Sonia Rykiel 2016 po francouzsku

Resort Sonia by Sonia Rykiel 2016 po francouzsku

Dceřinná značka Soniy se zdá být v dívčím a hravém duchu. Společně s nádechem siluet 70. let a francouzskou módou dává dohromady originální modely. 

Značka Sonia by Sonia Rykiel vzala inspiraci Paříží ve své Resort kolekci pro jaro 2016 velmi vážně. V devětadvaceti modelech spojila snad všechny charakteristické znaky francouzské módy. Těmi nejvýraznějšími se v kolekci staly námořnické proužky a zároveň také tmavě modrá barva, motiv kotvy i nedbalé siluety.

Sonia se ale neinspirovala pouze typickými motivy nebo střihy. Veškeré oblečení totiž i nastylizovala do ležérní a přesto perfektní Pařížanky. Objevuje se tady tak krátký overal na holém těle, sandálky s nízkým podpatkem, volné vrchní díly stažené širokým páskem, džínovina i kalhoty střižené do zvonu.

Kolekce byla opravdu bohatá. Nejen na vzory, ale také na jejich vzájemné kombinace a použití rozdílných materiálů. Hlavní město módy naprosto vystihují kombinace svetru společně s minisukní nebo rozepnutá pánská košile společně s lehkou sukní. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram