Resortem Bottega Veneta 2017 proudí barvy

Resortem Bottega Veneta 2017 proudí barvy

Elegantní kostýmky, neobvyklé maxišaty, padnoucí lodičky a k tomu tvíd. I Bottega Veneta nás utvrzuje v jeho velkém návratu na módní scénu. 

Tvíd zaujal podstatnou pozici také u kolekce designéra Tomase Maiera, který si svou Pre-Spring nebo také Resort kolekci následující roku 2017 bez něj nedokáže představit. Zakomponoval ho i do společenských šatů. V tvídovém provedení nám byly k vidění celé kostýmky, kabátek v tmavě modré a také psaníčka. Na kolekci Bottega Veneta nás zaujaly maxišaty kombinované z topu a dlouhé sukně ve stejné barvě spojené jednoduchým uzlem v pase. 

O čem určitě nebylo pochyb, že patří do kolekce Veneta, jsou kožené kousky s povrchovým efektem latexu. Tradiční kožené kabáty, pouzdrové sukně a k nim ladící šifónové košile se sice objevily až na konci všech modelů, zato opět ideálně zhmotnily rukopis módního domu. Jejich barevné provedení blankytné modré, starorůžové i pastelově oranžové se žlutou prozářilo zbytek modelů v tlumených tónech a dokonale projasní i ulice města. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram