Řetězec H&M oznámil novou spolupráci se značkou KENZO

Řetězec H&M oznámil novou spolupráci se značkou KENZO

Po spolupráci s módním velikánem Balmain řetězec oznámil dalšího návrháře, který se bude podílet na společné kolekci. Volba padla na Kenzo. 

H&M ve spolupráci s pařížským módním domem Kenzo nabídne fanouškům vysokého návrhářského umění ve spojení s dostupností řetězce svou kolekci 3. listopadu. Záměrně neříkáme, že kolekce bude dostupná od daného data, ale přímo v dané datum. Z předchozích zkušeností totiž vyplývá jistá pravděpodobnost, že kolekce bude dostupná nejen od, ale i do 3. listopadu. Uvedení kolekce proběhne ve vybraných (pražských) prodejnách a online, a jak už to bývá zvykem, další den už mohou být dostupné pouze okrajové velikosti a méně oblíbené kousky z kolekce. Proto pokud vás společná kolekce zajímá a ráda byste o ní obohatila svůj šatník, tento datum už teď zvýrazněte v diáři. 

Cílem celé kolekce má být unikátnost jednotlivých kousků. Lidé by měli být hrdí stejně na nákup trička jako šatů či čehokoli jiného z této kolekce. Zároveň se Kenzo bude stačit také o vzájemnou jednotu, aby zabránilo případné roztříštěnosti kolekce. Snahou obou tvůrců má být prosadit každý své silné stránky a formou oblečení psát jakýsi dialog mezi uměním řetězce a uznávaného módního domu.

 

hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram