Retro futurismus v podání Bally v Resort kolekci 2016

Retro futurismus v podání Bally v Resort kolekci 2016

Při pohledu na nejnovější kolekci Bally zůstáváme trochu tápat nad tím, co nám chtěl vlastně návrhář předložit. Vzpomínky z minulosti nebo pozvánku do budoucnosti?

Krealtivní ředitel švýcarské značky Bally Pablo Coppola nás ve svých dvaceti modelech, jež prezentoval v rámci Resort kolekce, provedl minulostí i budoucností. Zpočátku se ocitáme na tmavém vlakovém nádraží, kam pravidelně přijíždí spoje z velkého města. Z vagónů vystupují zámožné ženy v jednoduchých ale na první pohled luxusních modelech z hladké kůže. Ta se objevuje jak na bundách, tak i na sukních a doplňcích. Barevně se Coppola drží přírody - hnědá je hlavním odstínem společně s tmavě modrou.

A pak najednou jakoby železničáři přehodili výhybky a nástupiště se plní futuristickými střihy a barvami - přesněji pomerančově oranžovou a světle červenou. Upřímně? Ještě nikdy nevypadala oranžová v kombinaci s červenou tak vyváženě. Odstíny se nepřebíjí, naopak na sobě navzájem vyzdvihují své klady. Kožené bundičky vystřídala saka s víceřadým zapínáním a sukně nahradily skládané kalhoty do zvonu.

Jestli má budoucnost vypadat takhle...
Tak už aby tu byla!

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram