Revoluční vlasové ošetření Olaplex

Revoluční vlasové ošetření Olaplex

Novinka, která posunula hranice a pomalu ale jistě pohltila mnoho žen, dobývá kadeřnictví po celé České republice.

Ošetření vlasů a zesvětlení konečků dostává jiný rozměr. Hranice barvení jdou kupředu bez ohrožení poškození vlasů. Sice si pro tento výsledek musíte zajít do profesionálního salónu, avšak výsledek rozhodně stojí za to.

Olaplex můžete použít pro dokonalé zesvětlení vlasů, nebo jako samostatné ošetření. Tento výrobek je jedinečnou recepturou, která dokáže znásobit a obnovit rozbité disulfidové vazby. Tedy v tuto chvíli jde o jedinečný přípravek na trhu.

Tento malý zázrak přinesli na světlo vlasového průmyslu doktoři Eric Pressly a Craig Hawker. Muži, kteří dříve nepracovali v tomto odvětví, avšak jsou odborníci v oblasti materiálů a chemie, zvládli vynalézt složku, která neobsahuje silikony, sulfáty, ftaláty, DEA, aldehydy a není testovaná na zvířatech. Obnovuje vazby ve vlasech, které jsou poškozovány při tepelné, mechanické a chemické úpravě.

Můžete tak napravit všechny špatnosti, které jste na svých vlasech doposud provedli. Alespoň tak to tvrdí výrobci. Buďme upřímní, za takové ošetření si připlatíte. Zejména pak v Praze a blízkém okolí se Olaplex ošetření pohybuje ve vysokých částkách.

Je však možné najít salóny, které tento přípravek běžně používají a účtují si ke klasickému barvení navíc jen například 350 Kč. A za to již vyzkoušení Olaplexu rozhodně stojí.

Olaplex jde přidat k jakýmkoliv barvám, zesvětlovačům a jiným kadeřnickým směsím. Během působení nahradí a opraví narušené vazby, a ty vám již zůstanou. Není to jako s barvou, že se časem vymyje. Ošetření vám zůstává. Co myslíte, stojí to za vyzkoušení?

A my jsme zjistili, že i holky z Bloges Robes Olaplex používají. Stará se o ně kadeřník Michal Zapoměl. Nikol nám prozradila, že Olaplex má i na domácí použití, no není to skvělé?

Zde je ukázka jak to holkám sluší:)

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram