Riccardo Tisci z Burberry vytvořil kolekci, kde si každý najde to své

Riccardo Tisci z Burberry vytvořil kolekci, kde si každý najde to své

Od trendy streetwear oděvů až po elegantní a sofistikované modely. Riccardo Tisci vytvořil kolekci s názvem Evolution, která nejenže mapuje historii módního domu, ale představuje i novou éru oblékání. 

Po shlédnutí nejnovější jarní a letní kolekce módního domu Burberry bylo jasné, že když do toho Riccardo vloží 'své italské já', vypadá to hned jinak. A lépe. Využil zde své získané schopnosti vytvářet sofistikovanou, ale přesto nositelnou módu. Právě ona rozmanitost je tím, co každá značka potřebuje. A Burberry se ji ve větším měřítku dočkal rok poté, co do domu nastoupil Riccardo jako kreativní ředitel. 

Je za tím hodně práce. Když jsem do Burberry nastoupil, chtěl jsem začít pomalu. Teď se cítím ve své roli pohodlně a díky tomu mohu plně rozumět nejen značce, ale i Londýnu. Trenčkot a klasický Burberry motiv jsou a budou navždy ikonami tohoto domu, ale svět i lidé se mění, proto musíme neustále inovovat,” řekl Riccardo Tisci. 

Způsob, jakým Tisci navrhl modely, opravdu připomínal italské krejčovství. Moderní tkaniny zajišťují to, aby se materiál nemačkal a při pohybu elegantně vlál. Romantické šaty, kalhoty s vysokým pasem, decentní doplňky nebo ležérně působící košile pro ženy a pro muže zase elegantní obleky, kabáty ale i sportovní bundy, kalhoty a čepice. Zkrátka od každého trochu

Samotná přehlídka se uskutečnila v nově otevřeném divadle Troubadour, kde se dřív nacházel komplex budov BBC Media Village. Uprostřed mola byl nainstalován zvukový systém připomínající tryskové motory, kolem něhož kráčely modelky. Nechyběly známé tváře jako Bella a Gigi Hadid, Kendall Jenner, Irina Shayk, Fran Summers, Grace Elizabeth či Freja Beha Erichsen. 

Vogue.com, Wmagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram