Rihanna novou kreativní ředitelkou Puma

Rihanna novou kreativní ředitelkou Puma

Sportovní značku Puma čekají od ledna 2015 velké věci. Na vývoj dámského oblečení bude nově dohlížet barbadoská kráska Rihanna.

Zatímco v uplynulém měsíci plnily kuloáry fámy o novém kreativním řediteli sportovní značky Puma, dnes už je vše potvrzeno! Německého giganta čekají od ledna 2015 velké věci, protože na vývoj tradičního sportovního oblečení bude nově dohlížet sedminásobná držitelka ceny Grammy, ale také příležitostná modelka Rihanna.

“Ženy jsou budoucnost“ řekl Bjørn Gulden v německém Herzogenaurach, kde firma sídlí a kde také Ri Ri svým vlastnoručním podpisem stvrdila kontrakt, který barbadoskou krásku pasuje do role nové kreativní ředitelky dámské řady oblečení. Do Německa, kde se zpěvačka seznámila s kompletním managementem společnosti a pozdravila stovky natěšených zaměstnanců, dorazila oděna do sportovního outfitu v krémové barvě, kterému dominoval svetr od Yves Saint Laurent, nebo zbrusu nový pár tenisek, jak jinak než Puma.

Populární hvězda nejen že bude přímo ovlivňovat samotný vývoj kolekcí dámské módy pro volný čas, ale zároveň se také stane její tváří, čímž se připojí k dalším celebritám, které oblíbenou značku v současnosti propagují, jako třeba nejrychlejší muž planety, jamajský sprinter Usain Bolt nebo fotbalový útočník Mario Balotelli.

Už se nemůžeme dočkat prvního lookbooku, natož pak nejnovější Rihanniny kolekce. A co vy, také věříte v lepší budoucnost dámské módy Puma?

 

Zdroj: wwd, Instagram

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram