Rihanna zaplnila stránky Harper´s Bazaar Arabia

Rihanna zaplnila stránky Harper´s Bazaar Arabia

Rihanna ovládla  Harper´s Bazaar Arabie. Pro měsíc červenec/srpen nafotila dech beroucí fotografie, vyjadřující skromnost ukrytou ve velkém stylu. Rihanna se tak převtělila do tajemné arabské ženy.

Arábie, krásná a bohatá země ukrývající svůj vlastní styl pod dunami písku nám poodhalila svou krásu v podobě nádherných fotografií zachycujících krásu arabských žen v podání Rihanny.

Velmi fotogenická zpěvačka se tak objevila nejen na obálce červencovosrpnového vydání známého magazínu Harper´s Bazaar Arabie. Oblékla úžasné kousky Dolce & Gabbana a Versace spolu se šperky od Cartiera.

O vynikající fotografie se postaral Ruven Afanador. A jsou opravdu výjimečné. Především tím, že nezachycují Rihannu polonahou, ale pro nás nezvykle oblečenou, doslova od hlavy až k patě. I přes to je však oslňující.

Na fotografiích kromě nádherných modelů, šperků a Rihanniny postavy, vynikne také její obličej s nápadným make-upem. Výrazné kočičí oči nápadně připomínají styl Kleopatry a rudé rty nám napovídají, že byly nalíčeny Mac lipstick Rhi Rhi Woo, rtěnkou z Rihanniny kosmetické řady.