Říjnové MUST HAVES jsme nebrali vážně

Říjnové MUST HAVES jsme nebrali vážně

Jakože brali. Ale pochopte... V okamžiku, kdy jste přesvědčení o tom, že to hlavní, co v říjnu potřebujete je mikina s ušima Minnie a už vám není dvanáct, raději se tvařte, že jste to nemysleli vážně. 

Kožená bunda H&M 999 Kč ; Rtěnka Rimmel by Kate 001 79 Kč ; Mikina Mohito 699 Kč ; Tenisky Nike Roshe 2 799 Kč ; Kabelka Pieces 989 Kč ; Kalhoty ONLY 1 019 Kč

A pak si s klidem v duši nahlas přiznejte, že mysleli. Ano, protože proč si v měsíci, kdy se začíná všude rozprostírat nepříjemné sychravo, nezalézt do pohodlné mikiny s odkazem na jednu z nejpopulárnějších Disneyho postaviček. Proč tak nějak postupně neporušit veškeré konvence o oblékání, které se vám vždy snažili vtlouct do hlavy. K roztomilé mladistvé mikině si oblékněte společenské kalhoty a na nohy obujte tenisky. A myslete to úplně vážně. 

Když už jsme u Minnie, vaše okolí jistě ocení drobný detail - červenou rtěnku. S partnerkou Mickeyho Mouse se červená barva pojí už od pradávna a její zakomponování pomocí červené rtěnky zapůsobí. Říjen má ale úplně jiné nutnosti než ty módní. Třeba prvně obléknout huňatou šálu, vyzdobit dům na podzim, šustit ve spadaném listí, sbírat kaštany... a sledovat jak léto neslyšně odchází a ve dveřích se zběžně zdraví s podzimem. Říjen je o podzimu. Barvách. Přírodě. Klidu. 

A mezi tím samým sentimentem z minulého léta a bleskurychle se blížících Vánoc ho zkuste brát vážně nevážně...  

pinterest.com ; zoot.cz ; mohito.com ; krasa.cz ; hm.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram