Rita Ora pro Adidas

Rita Ora pro Adidas

Nová kampaň sportovní značky Adidas se zpěvačkou Ritou Ora je překvapivě působivá. Zatím bylo zveřejněno jen několik promo fotografií a jedna podkolekce a my se už teď těšíme na další.

Jedním z poznávacích znamení Rity Ora je její charakteristická extravagance a znatelná touha mít toho na sobě na koncertech co nejméně. Možná, že její image vyvolávala ve sportovních zákaznících Adidas trochu obavy z toho, jak taková spolupráce mezi zpěvačkou a zavedenou sportovní značkou může dopadnout. Po zveřejnění prvních fotografií první podkolekce black pack si už ale nikdo nedovolí Ritu podceňovat.

Rita Ora totiž svou hlavní roli u Adidasu zvládla bezvadně. Pochvalu si zaslouží i styling, který sedl jak značce, tak samotné zpěvačce. Rita na promo fotkách ke kampani prezentuje růžovo-černý look, jemuž odpovídají i její vlasy a líčení. Samotná mikina, konkrétně její rukávy, kterou má Rita na promo fotografiích na sobě, byla při jejím vytváření inspirována jedním z jejích tetování.

Adidas věnoval kolekci navržené Ritou Ora vlastní stránky spravované pod záštitou této značky. Jejich hlavním mottem je slovo ‚‚nezastavitelná". Při pohledu na kolekci je nám jasné, proč. Rita vštípila sportovnímu duchu Adidasu něco ze sebe a je to hodně znát. Na mikinách tak potkáte růže a jiné výrazné grafiky. Zatím byla zveřejněna jen podkolekce black pack - je inspirovaná částí chlapeckého já, o němž Rita tvrdí, že ji v sobě má. Postupně budou odhaleny další podkolekce - ženská pastel pack, svůdná colourblock pack, spray pack s napodobením trendu ombré a roses pack, jejíž múzou byly zamilované písně a příroda.

Zdroj: fashiongonerogue.com, Adidas

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram