Roberto Cavalli prosadil v jarní pánské kolekci zvířecí potisky

Roberto Cavalli prosadil v jarní pánské kolekci zvířecí potisky

Pánský Fashion Week je úspěšně za námi. Jednu z hlavních kolekcí předvedl módní návrhář Roberto Cavalli a postavil ji na zvířecích potiscích.

Roberto Cavalli sáhl v pánské jarní módě 2019 po zvířecích potiscích, které velkoryse spojoval dohromady a některé modely tak působily opravdu dostatečně extravagantně. Byť je nám jasné, že většina mužů by je do města jen stěží oblékla, móda má být o inspirací a nelze brát návrháře za slovo. I toho si je Cavalli vědom, protože kdo by opravdu chtěl potkávat muže s odhaleným břichem nebo v leopardím kabátu? Modely byly doplněny sportovními teniskami, které jejich extravagantnost ještě umocnily. 

Trochu prostoru v kolekci dostal denim, návrhář ho nakombinoval s černým tílkem. Počet modelů, do nichž ho zapojil, by se však dal spočítat na prstech jedné ruky. Na závěr přišlo lehké vystřízlivění. Nejrůznější barevné tóny a jejich kombinace nahradila černá barva, kůže a decentní vzor lesklou černou na matné černé. Návrhář kolekci ukončil jak se patří - nečekaně a slavnostně. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram