Rockové kousky i futuristické podpatky - Givenchy S/S 2015

Rockové kousky i futuristické podpatky - Givenchy S/S 2015

Značka Givenchy patří mezi značky couture a street stylu, které nás vždy něčím překvapí. Letos to byly boty dámské i pánské sahající někdy až do půle stehen.

Riccardo Tisci, kreativní ředitel značky Givenchy je znám pro své originální pojetí aristokratické elegance. Letošní kolekce ovšem probouzí u Givenchy novou úroveň dark romance s pořádnou dávkou smyslnosti. Rocková duše kolekce byla zachycena v samotné kampani uprostřed lesa.

Kůže, těsně obepínající nohy modelek, tento nový směr dark romance naprosto vystihuje. Nemůžeme se ale ubránit dojmu, že se tyto boty perfektně hodí také pro superhrdinky a superhrdiny z fantazy snímků. Futuristický nádech jim dává především zajímavé ztvárnění podpatku. Kombinace klínku s železnými hřeby tu ještě nebyla.

 
   

Givenchy však není jediná značka, u které nalezneme naprosto nevšední až futuristicky vyhlížející kousky. Mezi další značky patří například Prada, Christien Louboutin i Vivienne Westwood, jejichž modely doplnily výstavu bot na vysokém podpatku s názvem Killer Heels.

V pánské kolekci Riccardo Tisci odhaluje temně romantickou stranu Givenchy muže. Black&White, krajka, kůže, šněrování, chlad železa i květinové motivy k dark romanci prostě patří a u Givenchy je využili opravdu stylově.

  

Celou kolekci obuvi Givenchy Jaro/Léto 2015 naleznete v našich Fashion Trend.

Obrázky: givenchy.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram