Roksanda se spojila s e-shopem The Outnet a vytvořila kolekci, jejíž výtěžek jde na charitu

Roksanda se spojila s e-shopem The Outnet a vytvořila kolekci, jejíž výtěžek jde na charitu

Kolaborace značky Roksanda a e-shopu The Outnet přinesla kolekci, jejíž výtěžek jde do neziskové agentury Malaika, která pomáhá dívkám v Demokratické republice Kongo. Sbírka bude globálně k dostání na internetovém portálu The Outnet od 24. ledna 2019. 

Téměř deset procent z prodeje nové kolekce Roksanda x The Outnet bude věnováno neziskové organizaci Malaika na podporu vzdělání a zdravotního programu dívek z Demokratické republiky Kongo. Organizaci založila v roce 2007 modelka a filantropka Noëlla Coursaris Musunka, která je osobní příznivkyní značky Roksanda.

Dvacet exkluzivních kousků z dílny Roksanda v odvážných i jemných barvách a střizích nabízí od každého trochu. Modely evokují ženskost a sílu, ale také patřičnou zranitelnost. Internetový obchod luxusního zbožíThe Outnet se zeptal dívek, které jsou podporovány organizací Malaika, zda by do projektu také něčím nepřispěly. Dívky přišly s barevnými tvary, jež jsou na oděvech patrné. Ty samé tvary byly poté využity i pro kreativní kampaň v hlavní roli se samotnou zakladatelkou neziskové organizace, Noëllou Coursaris Musunkou.  

Jsme nadšeni, že máme příležitost spolupracovat se značkami Roksanda a The Outnet, kterým vévodí ženy. A právě tyto ženy se spojily s námi s úsilím pomoci dívkám po celém světě. Tato kolekce je elegantní a silná - představuje ženský styl, který je radost nosit. Těšíme se na veškerou kreativní energii, kterou tato spolupráce vyvolá! 

- Noëlla Coursaris Musunka, zakladatelka organizace Malaika

Ynap.com, TheOutnet.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram