Romana Pavelková - je závislá na estetických procedurách?

Romana Pavelková - je závislá na estetických procedurách?

Nikomu z okolí zrzavé modelky Romany Pavelkové (33) neuniklo, že pravidelně navštěvuje Kliniku krásy Anděl. 

Výmluvy na shazování kil z těhotenství už nefungují. Všech 17 kilo, která přibrala, když čekala dnes už rok a půl starého syna Maxmiliána, už je pryč. Chce snad sexy mamka zhubnout až na kost?

„Nebojte, nezbláznila jsem se a neplánuji ze sebe udělat kostru. Se svou váhou jsem teď spokojená. Na kliniku chodím na rázovou vlnu, která podporuje tvorbu kolagenu, takže funguje proti celulitidě a vyhlazuje jizvy,“ uklidňuje své okolí Pavelková. Že se celulitida nevyhýbá ani štíhlým modelkám jsme se přesvědčili mnohokrát. Romana momentálně řeší hlavně dvě jizvy, které jí ubírají na kráse. 

Syna miluje nadevše, jizva po císařském řezu jí ale v plávkách vadí. „Považuji za obrovské štěstí, že jsem po těhotenství neměla žádné strie, zato jizva po císaři je pořádná. Odstraňovat ji začínám až teď, přeci jenom je to hluboký řez, který potřebuje čas k zahojení. Další estetickou vadou je pozůstatek napadení vlčákem. Na stehně jsem měla obrovský kousanec, ten je ale naštěstí díky rázové vlně už téměř neviditelný,“ vysvětluje Romana.

Většina žen touží po dokonalém těle, takže se tomu nedá nic vytknout, ale podle nás k tomu Romana nemá příliš daleko. „Jen počkejte, za chvíli bude plavková sezóna, tak se s výsledky určitě pochlubím,“ slibuje sympatická modelka.

 

Foto: Klinika krásy Anděl & Archiv Romany Pavelkové 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram