Romana Pavelková zintenzivňuje práci na své postavě

Romana Pavelková zintenzivňuje práci na své postavě

Za vším stojí velmi lukrativní zakázka. Modelku a podnikatelku nyní čeká velká reklamní kampaň.

Modelka, majitelka produkční agentury a novopečená maminka šestiměsíčního syna po porodu rozhodně nezahálí. Přestože od dob, kdy se Romana Pavelková začala intenzivně vrývat do našich podvědomí prostřednictvím národní soutěže krásy Česká Miss, uteklo spousty vody, ani po osmi letech její dokonalá postava nevykazuje výrazných změn.

Přesto je Romana toho názoru, že vždy je co zlepšovat a tak by se ráda dostala do podobné ne-li stejné formy, v jaké se nacházela právě při své účasti na finále Miss ČR v roce 2008.

Důvod je víc než prostý.

Romana Pavelková získala lukrativní zakázku na focení reklamní kampaně, kvůli které se rozhodla intenzivní cvičení ještě více podpořit, a sice procedurou rázové vlny, jíž v těchto dnech podstupuje na Klinice krásy Anděl. „Kdo tuto proceduru zná, jistě dobře ví, že masáž speciálním aplikátorem prováděná na postižených místech, nese své ovoce už po první aplikaci.“(poznámka redakce)

Od narození svého syna zvládla natočit reklamu, nafotit několik menších zakázek a nyní ji čeká další velká výzva. Vyhledávaná modelka se za necelý měsíc stane tváří značky PARFEN, která přináší na trh nejen vůně, ale protože si parfémy odjakživa jdou ruku v ruce se šperky, nabízí například i aromatické perly a další vonné šperky, které jsou výbornou alternativou pro lidi s alergií na parfém, ale také pro těhotné a kojící matky, jejichž řady Romana nedávno rozšířila.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram