Rozhovor s Annou Polívkovou: Na místě činu!

Rozhovor s Annou Polívkovou: Na místě činu!

Letošní opening v Tatrách si nenechala ujít ani Anna Polívková, která zároveň uvedla premiéru filmu Žena na vrcholu natočeném na místním Chopku. Ve svém nabitém programu si na nás udělala několik minut času, aby nám prozradila, co pro ni znamená móda a jak je na tom se zimními sporty.

Ve filmu Špindl měla vaše role spíše luxusní módu nežli funkční. Vy osobně dáváte přednost čemu?

Já mám ráda, když dokáže značka splnit nejlépe obojí. Mám ráda staré věci, které mám vyzkoušené a na ty nedám dopustit a mám je i několik let, takže se neřídím úplně nejnovějšími výstřelky. Měla jsem jedno období, kdy jsem si nekupovala nic, protože jsem používala hrozně malou část šatníku. Dala jsem si proto stopku a snažím se objevovat, co tam vůbec mám za poklady.

Takže jste se pustila do takové zimní čistky šatníku?

Přesně tak. Snažím se recyklovat. Věci buďto dám do butiku nebo na charitu. Vždycky, když mám čas, tak si kousky postupně rozvěsím a rozmyslím si, co s nimi. Nakupuji, co nejméně. Třeba naposledy jsem si koupila oboustrannou zimní sukni, protože mi to přišlo geniální, a je to navíc od české firmy. Mám ráda, když jsou zkrátka věci multifunkční, že se dají nosit ve dne i v noci.

Skládáte si outfity sama nebo někdy vyhledáte odbornou pomoc stylisty?

Bohužel vše si skládám sama! (smích) Ještě k tomu to dělám úplně na poslední chvíli. Jednou jedinkrát jsem snad měla jedničku od módní policie a volala mi to maminka. „Ančo, máš jedničku,“ radovala se mi do telefonu. To jsem tenkrát měla košili na míru a k tomu jsem měla sukni z neoprenu. Byla obrovská a udělalo mi to velkou radost. A ta snad byla i z nějakého second handu.

Vy jste se dnes vrátila na místo činu. Tady jste natáčela film Žena na vrcholu. Máte k Tatrám po natáčení jiný vztah? Vracíte se sem častěji?

Rozhodně ano! Já jsem tady hrozně spokojená. Na vrcholku Chopku jsem trávila čas i po natáčení. Probouzela jsem se tam na tom vršku a byl to pokaždé neuvěřitelný zážitek. Chvílemi jsem měla pocit, že tady zůstanu a budu pracovat někde na sjezdovce.

Jste po natáčení otužilejší, když jste trávila čas na vrcholu, kde byl neustále mráz?

Já jsem byla otužilá docela již předtím . Ráda chodím ven, takže jsem byla na Chopku jako ryba ve vodě. 

A Vy ráda lyžujete? Ve filmu jste totiž na lyžích vůbec nebyla…

Já právě moc ráda lyžuji! Loni jsem dokonce objevila krátké lyže. Ty jsou takové rychlejší, hbitější a skladnější. Mám je tak pořád v autě a jsou mi k dispozici kdykoliv.

Tatry mountain resorts

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram