Rozhovor s Barborou Mottlovou

Rozhovor s Barborou Mottlovou

Herečka a modelka Bára Mottlová žije velice aktivní život, udělal si na nás čas a my jsme jí položili pár otázek o vaření, oblečení, fitness a jógy i instagramových výzvách. 

Báro, podle instagramu soudíme, že ses dala na vaření? Proč a na čem si ulítáváš?

Vařeni mě vždycky bavilo, ale musí být pro koho. Můj přítel, se kterým jsme relativně chvilku, jí stejně rád jako já a moc mě těší se o něj starat. Ráda chystám zdravé a výživné snídaně a děsně ráda o víkendu, když je trochu času, něco dobrého na zub upeču.

Tvůj nej, top recept a nejoblíbenější jídlo? Co uznáváš víc - bio, vegan, maso?  

Já jsem hodně mlsná a nerada bych se omezovala jen na jedno “nejoblíbenější” jídlo. Sama mám ale zkušenosti s veganskou stravou. Vím, že to tělo opravdu ocení, odlehčí sebe i mysl. Od malička jsem ale zvyklá jíst maso a nezdravé jídlo, takže je někdy těžké odolat.

Aktivně cvičíš bigram jógu a fitness. Co máš raději? Co ti fitness a jóga přináší?

To je jako srovnat jablko s židlí... Každé je něco úplně jiného a každá z těch disciplín dává tělu dost a člověk si musí najít to své. Kombinuji to ještě s rychlou chůzí a tento měsíc plním ještě dřepovací výzvu.

Když jsme u cvičení, jaké je tvé nejpohodlnější sportovní oblečení?

Dost si zakládám na své ženskosti a ráda se podle toho oblékám i na cvičení. Samotnou mě to dost motivuje a vede k lepším výsledkům.

Kolikrát týdně cvičíš? Stane se, že se ti někdy nechce? Co pro to děláš, motivuj naše čtenáře a tvé fanoušky...

Měla jsem nedávno jednadvacet dní výzvu, kdy jsem každý den plnila pět úkolů. Za tři týdny se z úkolu stává zvyk a sport je jeden z nich. Cvičím tedy dál každý den. Už nad tím ani nepřemýšlím, jestli se mi chce, nebo ne a prostě jdu.

Tvé instagramové výzvy...? Už ti někdo napsal, že tě za tvé výzvy zastřelí, ale ve výsledku ti za ně děkuje? 

Připojuje se stále víc a víc lidí. Píší mi o svých cestách, pokusech a výsledcích, z čehož mám neskutečnou radost. Utvrzují mě v tom, ze to má smysl a nakopávání se mi vrací, takže mám daleko větší vůli o sebe pečovat, pokračovat v tom a hledat nové zajímavosti a možnosti.

Z jiného soudku, jak se staráš o své vlasy a pleť?

Jako herečka, na kterou jsou kladeny určité nároky, jsou vlasy a pleť denně hodně namáhány, musím přiznat, že to dost flinkám..., řekla bych, že mám asi velké štěstí, protože výsledek neni zlý... nepouživám žadné předražené super značky, ale osvědčené výrobky, které mi vyhovují, odvedou svou práci skvěle a já tak ušetřím čas i námahu.

Báro, přiznej se, kolik párů bot máš?

Prosím, nemučte mě ani sebe... raději to nechci počítat. Mám tři plné knihovny, ze kterých jsem udělala botník a k tomu ještě pěkný komín z krabic s botama... botičky jsou prostě moje! Pamatuji si, že se můj bráška při mém stěhování rozhodl, že mi je spočítá, když byl u čísla 280 přestalo ho už počítání bavit a nechal toho. 

Tvůj nejoblíbenější kousek ve tvém šatníku?

To je různý... Jako s jinými věcmi, nechci si prostě vybírat jen jednu nejoblíbenější věc. Jednou je to příjemné pyžámko, které vypadá jako supermanský overal, pak zas značková kabelka, na kterou jsem se dlouho těšila, až se konečně trochu odvážu a koupim si ji. Pásek, který mají v dalším značkovém obchodě vyprodaný a čeká se na něj fronta, jsem taky nedávno ukořistila..., je ale pravda, že úplně nejraději nosím oblečení svého drahouška.

Zabrousíme i do divadla,  k filmu. Kde tě můžeme aktuálně vidět a co chystáš? Můžeš naše čtenáře pozvat do divadla?

Moc ráda! Určitě si nenechte ujít skvělou komedii Boeing Boeing a Stará láska nerezaví v divadle Broadway, v divadle Gong zas situační pecka komedii Příště ho zabiju sám nebo neméně skvělého Naterace.. na Prima Cool mě brzy budete moct taky vídat jako rosničku Astrid nebo v novém tragikomickém seriálu z velmi nevšedního prostředí, zatím ale nemůžu více prozradit.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram