Rozhovor s Tomášem Kislingerem, nejčerstvějším účastníkem soutěže Gay roku

Rozhovor s Tomášem Kislingerem, nejčerstvějším účastníkem soutěže Gay roku

Známe dalšího soutěžícího o titul Gay roku! Je jím mladý kadeřník Tomáš Kislinger a právě s ním vám Gay roku přináší zajímavý rozhovor.

Jak ses o soutěži dozvěděl?
O soutěži mi řekla kamarádka, která měla i ten nápad mě přihlásit, ale nakonec jsem se přihlásil sám, protože jsem to chtěl vyzkoušet, jaké to je, být v soutěži krásy.

Gay roku je v Česku již čtvrtá soutěž. Proč sis vybral zrovna ji?
Má super velkou podporu a nevypadá zrovna nespolehlivě jako jiné nejmenované. Navíc několik mých kamarádek ji samo podpořilo.

Takže tě nezlomily statisícové výhry a superkontrakty, které nabízí druhá soutěž?
Mne určitě ne, nejsem zrovna typ, co se tam žene za výhrou hodnot, nýbrž zážitků a pro pocit toho, že bych mohl vyhrát. Peněz mám svých dostatek.

Hlavním castingovým porotcem je Robert vano. Jak ho přesvědčíš, že jsi ten pravý?
Roberta netuším, jak přesvědčím, ale rozhodně vzhledově a povahově na tom nejsem špatně, proto si myslím, že mé kouzlo osobnosti by mělo stačit.

Jednou z disciplín bude přehlídka spodního prádla z e-shopu trenyrkarna.cz. Nebudeš mít problém se studem?
Co se týče studu – samozřejmě jsem stydlivý, ale nebudu mít problém, pokud budu v boxerkách. Dá se to přirovnat k plavkám a myslím si, že všichni jsme lidi a každý je nějaký, takže směle do toho!

Jednou z výher bude i permanentka do Body Body. Makáš už nějak na své postavě, aby byla dokonalejší?
Momentálně jsem měl nechtěnou dietu kvůli angíně, ale už mám v jednání osobní trenérku a budu muset začít, hodně jsem na to v poslední době kašlal :)))

Jsi známý kadeřník; myslíš si, že ti to nějak může pomoct? Přemýšlel jsi už o volné disciplíně?
Myslím, že mi to pomůže akorát v tom, že se hezky učešu, ale jinak si myslím, že v tomto jsem se všemi finalisty na stejném místě, je to z trochu jiného soudku. Přemýšlel jsem, ale je to bod, kde se dost ztrácím. Myslím, že se u ní budu spíš stydět než při promenádě.

Kdybys vyhrál, jak bys prezentoval gay minoritu?
Myslím, že minoritu už prezentuji dnes tím, že se nestydím za to, co jsem a je mne dost vidět. 

Setkal ses s jakýmkoliv ohlasem (pozitivním nebo negativním) na své přihlášení do Gaye roku?
Po sdílení prvního článku se na nejmenované sociální síti moji přátele mohli zbláznit. Jelikož se obklopuji super lidmi, všichni mi už teď moc fandí. Samozřejmě jako jediný negativec byla moje babička, která mi napsala, že mi závidí sebevědomí a ať si tolik nevěřím, že bych mohl i prohrát – samozřejmě to napsala z lásky a ze strachu o mě.

Zdroj: Gay roku a Tomáš Kislinger

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram