Roztrhané kalhoty hitem jara 2016 - poradíme, jak je oblékat

Roztrhané kalhoty hitem jara 2016 - poradíme, jak je oblékat

Ženy po celém světě si je oblíbily už během minulého jara. Uběhl rok a ripped džíny jsou tu stále. Navíc mají dva bonusy - jsou ještě populárnější a lépe k sehnání než loni. 

Nejčastěji jsou v modré vyšusované barvě, najdete je ale i v šedé, bílé a černé. Džíny jednotných barev jsou nejčastěji potrhány pouze na kolenou a to velice jednoduše, že díra připomíná rozříznutí nožem. Jsou elegantnější, hodí se k malinko formálnějším outfitům a tyto jemné průřezy jsou spíše takové street oživení jinak mírného outfitu. Opravdové roztrhané džíny jsou ve skutečnosti na přední straně z větší části proděravělé a čím kvalitněji jsou vyrobené, tím věrohodnější díry jsou. Proto doporučujeme vybírat si takové, které nejsou roztrhané na obou stranách stejně. 

  
Džíny Los Angeles Guess Jeans 3 999 Kč ; Bílé Only 999 Kč ; V boyfriend střihu Guess Jeans 3 499 Kč

Kombinování ripped džínů není nic těžkého, protože stejně jako obyčejné džíny, můžete k nim vzít skoro cokoli. Bezkonkurenčně nejlépe však vypadají bílé košile, koženkové bundy, dlouhé semišové vesty a mikiny. Na nohy obujte boty s výraznou špičkou. A necháme už čistě na vás, zda si vyberete jehlové podpatky nebo pohodlné baleríny. Roztrhané džíny skvěle vypadají i se sportovními teniskami, jaké se letošní jaro nosí (jak k ripped džínům, tak i ke všemu ostatnímu) najdete v našem starším článku.

Když si dekolt ozdobíte výrazným náhrdelníkem a do ruky vezmete psaníčko, rozhodně se váš outfit dočká odezvy. A od těch, kteří módě rozumí, bude jednoznačně pozitivní. Naopak roztrhané džíny s velkým svetrem nebo pončem, plochými balerínami a velkým shopper bagem jsou vhodné na pobíhání po městě, vyřizování pochůzek a všeho, co vás během nabitých jarních dnů čeká.  

Nemusíte se bát, kolena vám v nich nenastydnou. Ale pokud se zvedne silný vítr, (trochu) foukat vám na ně bude.


Koženkový blejz Haily's 969 Kč ; Bílý shopper Pieces 1 529 Kč ;  Bílá košile Desires 1 099 Kč ; Džíny H&M 999 Kč ; Hodinky Calvin Klein 8 050 Kč ; Otevřené balerínky Tamaris 1 199 Kč

 

answear.cz ; pinterest.com ;
zoot.cz ; meridamorava.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram