Ruční výroba, kvalitní materiály a podpora vzdělanosti dětí z Kapverd, to je AMAMI fashion!

Ruční výroba, kvalitní materiály a podpora vzdělanosti dětí z Kapverd, to je AMAMI fashion!

Při výběru obuvi a kabelek hrají hlavní roli tři nejdůležitější aspekty. Design, zpracování a kvalita. Když najdete symbiózu všech tří požadavků, máte vyhráno. A my ji našli.

Originální a ručně zpracované boty a kabelky původem z Portugalska jsou na našem trhu již několik let. Za srdce chytí především osobité ženy s vytříbeným vkusem. Přece jen, pokud máme za kožené boty nebo kabelku vydat větší sumu peněz, pak nás zajímá původ materiálu, postup zpracování i výsledný design.

AMAMI fashion je online obchod, který nabízí luxusní ručně vyrobené kožené boty, tenisky a kabelky. Zárukou zákazníkům je odolnost kvalitních materiálů a dlouhá životnost zboží. Vaším nákupem navíc přispějete 7 % z každého zakoupeného produktu na charitativní projekty nadačního fondu Naděje Cabo Verde, která se zaměřuje na podporu vzdělanosti malých dětí z Kapverd, které nemají dostatek financí, aby se mohly učit a zajistit si tak lepší budoucnost.

Portugalská značka Bamburi má své zastoupení na e-shopu AMAMI fashion, která má své sídlo v Praze. Jejich móda křičí jedno důležité heslo: Buď originální! Protože právě originalita nám často chybí. A nemusíme se hned oblékat do extravagantních doplňků, stačí pár výrazných detailů na pohodlných teniskách nebo blýskavé nápisy na decentní cross body kabelce. Jaro se blíží, zkuste být letos skutečně originální i vy!

amamifashion.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram