Rychlé a účinné hubnutí!

Rychlé a účinné hubnutí!

Už vás nebaví stále si říkat „zítra začnu cvičit“, „zítra se přestanu cpát“ nebo „kdy konečně začnu shazovat“? Tak zkuste něco jiného, shoďte kila už během pár týdnů bez jakéhokoli cvičení!

Už vás nebaví stále si říkat „zítra začnu cvičit“, „zítra se přestanu cpát“ nebo „kdy konečně začnu shazovat“? Tak zkuste něco jiného, shoďte kila už během pár týdnů bez jakéhokoli cvičení!

Dnes vám přiblížíme skutečně ověřenou dietu, díky které zhubnete na svou vysněnou váhu a neztratíte žádné svalstvo!

Jedná se v podstatě o proteinovou dietu, známou také jako bílkovinná dieta nebo ketogenní dieta. Principem proteinové diety je rychlé a účinné hubnutí, kdy proteiny v těle začnou primárně spalovat tuky a současně chrání svalovou hmotu před jejím úbytkem.

O co se vlastně jedná?
Je jasné, že to nebude jen tak. Podstatou této tzv. ketodiety jsou proteinové nápoje a jiné pokrmy KetoDiet, které plně nahradí veškerou denní stravu. Na výběr je řada příchutí, ovesné kaše, omelety, polévky i čokoládové tyčinky.

Důležité je v prvním měsíci, či dokud se nedostanete na požadovanou váhu, dodržet 5 jídel/nápojů denně ve stejný čas. Důležitý je také dostatek vody, což znamená opravdu hodně pít obyčejnou vodu, pramenitou vodu nebo neslazený slabý čaj (černý či zelený). Můžete pít také kávu. Pokud máte rádi kávu s mlékem, sáhněte raději po nízkotučném nebo bezlepkovém mléce. 
Nemusíte však jíst či pít výhradně produkty KetoDiet. Můžete v průběhu celého dne sníst tolik „zelené zeleniny“, kolik jen chcete. A díky tomu budete hubnout v pohodě a bez hladu!

KetoDiet ve 3 krocích
3 kroky vedoucí k rychlému úbytku tuků zahrnují snížení váhy na tu svou požadovanou a návrat k racionální stravě a stabilizování hmotnosti bez jojo efektu.

První krok zahrnuje 5x KetoDiet a tolik zeleniny, která neobsahuje cukr, kolik sníte. Můžeme ji říkat „zelená zelenina“: brokolice, celer bílý, celer řapíkatý, cuketa, čekanka, červená čočka (max. 2x týdně 2 polévkové lžíce již namočené čočky), čínské zelí, fazolové lusky, fenykl, houby, chřest, kapusta, kedluben (max. 1ks/den), květák, lilek (baklažán), mungo klíčky, okurka, patison, polníček, pórek, rukola, ředkvičky, řeřicha, salát (všechny druhy), sója (klíčky), špenát, tykev, zelí hlávkové.

Můžete ji jíst syrovou, připravovanou v páře, dušenou, vařenou nebo ji dokonce můžete připravit na pánvi s malou lžičkou olivového, řepkového nebo kokosového oleje a libovolně dochutit bylinkami, sušeným česnekem, pepřem, solí i čajovou lžičkou octa či balzamika. Zde však POZOR na bylinné směsi, kořenící směsi totiž mohou obsahovat cukr, který by hubnutí výrazně zpomalil!

V druhém kroku již snižujete počet KetoDiet nápojů a pokrmů na 4 denně a přidáváte na bílkoviny bohatá jídla.  Nyní už můžete do svého jídelníčku zařadit ryby, libové maso, drůbež, sýr Cottage, syrečky a tofu, ale také cibuli, artyčoky, dýni, olivy (do 10ks/den) a rajčata.

Ve třetím kroku již postupně nahrazujete nápoje klasickými racionálními pokrmy ovšem s přihlédnutím na obsah proteinů, aby nedošlo k jojo efektu.

Tak s chutí do hubnutí, ať můžeme na konci léta vytáhnout o pár čísel menší plavky!

A nakonec malý bonusek! Rozhodnete-li se, že do toho půjdete, obraďte se na slečnu Terezu Javůrkovou a obdržíte 5% slevu na veškeré produkty!

Tereza Javůrková
739 085 188

Zdroj: kadernictvibrandysek.cz, ketodiet.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram