Ryzí italská móda konečně v Praze

Ryzí italská móda konečně v Praze

Postrádáte v Čechách italský styl a eleganci? Pak poznejte UOMO NAPOLETANO, jež vám ukáže správný směr v oblékání.

Že to my muži v našich zeměpisných šířkách nemáme s výběrem skutečně stylového oblečení jednoduché, není žádným tajemstvím, ale pánové nezoufejme. I nám se začíná blýskat na lepší časy.

Přiznejme si, co nám chybí! Odpověď by ve většině případech měla znít asi takto: styl, elegance, luxus. Tyto základní atributy ale zpravidla spojuje italská móda, která vždy udávala rytmus novým trendům světové módy, a i ta věřte nevěřte, se k nám pomalu, ale jistě začíná dostávat.

Zářným příkladem toho je i koncept značky UOMO NAPOLETANO, jež se českému muži snaží ukázat správný směr v oblékání. Ve své nabídce má výhradně módu předních italských značek, a to převážně z okolí Neapole, oblasti dobře známé pro vysokou kvalitu ručně šitých obleků. Ostatně ty nám odhaluje i kolekce Jaro/Léto 2015, inspirovaná středozemní přímořskou atmosférou, v níž hlavní roli hraje kombinace barev od červené, modré, bílé až po zelenou.

 

Kolekci zastoupenou značkami Isaia, Boglioli, Altea, Baronio, Errico Formicola, ale také Pantaloni Torino, dominují převážně dvouřadé blazery z jemné střižní vlny a klasická hedvábná saka, kterými se pyšní právě neapolská značka ISAIA. Za povšimnutí ale stojí i obleky a saka s výraznými vzory a texturami.

Nejen obleky a mnoho dalšího nyní pořídíme v pražském butiku UOMO NAPOLETANO v ulici Truhlářská 27, Praha 1, a to dokonce za částky nižší, než je doporučená maloobchodní cena.

 

Zdroj: UOMO NAPOLETANO

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram