S kolekcí NEXT F/W 2014 do každého počasí

S kolekcí NEXT F/W 2014 do každého počasí

Babí léto je zdánlivě u konce, a tak přichází čas vrstvení a nákup teplého oblečení do každého počasí. Nejširší výběr oblečení najdete u oblíbené značky NEXT.

NEXT se díky své široké a velmi rozmanité nabídce dětského kvalitního a stylového oblečení těší veliké oblibě.  Letos tato značka představila opravdu rozsáhlou kolekci pro sezónu Podzim/Zima 2014, v které naleznete snad vše, co vás jen napadne.

V kolekci najdeme hned několik módních stylů, které jsou navzájem dobře kombinovatelné. U dívčích modelů převládá růžová a světlounce modrá. Velká pozornost je věnována právě vrstvení, které si každá dívka ihned zamiluje.

Velmi stylové jsou kousky inspirované 60. léty, které z dívenek učiní malé dámy.

Maličko extravagantně na nás působí některé kožichy, kterých je v kolekci hned několik. Na druhou stranu kabátky jsou pojaty velmi elegantně. Působí jemně, decentně a sofistikovaně.


Maximálně rozkošné jsou pak modely s vánoční tématikou. Ty jsou doslova kouzelné.


NEXT myslí i na zimní radovánky, proto v kolekci nechybí stylové nepromokavé oblečení do města i na hory.



V chlapecké módě můžeme pozorovat větší vliv urban stylu a městský styl jako takový. U oblečení pro menší děti jsou hlavními motivy traktory a dinosauři. Oblečení pro starší chlapce si zakládá na jednoduchosti a čistotě.


Stěžejní jsou v chlapecké kolekci kostkované košile a svetry. Ale stejně jako u dívčí kolekce i zde najdeme kožené bundy, zajímavé parky, patchwork a skinny jeansy.


Kolekce je neuvěřitelně rozsáhlá. Hledáte-li neformální, sportovní či elegantní oblečení, které je pohodlné a praktické, NEXT vás nikdy nezklame. V naší fotogalerii níže najdete další výběr toho nejlepšího, co vašim dětem NEXT v této sezóně přináší.

Zdroj: next.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram