S Lindex F/W 2014 nejen do školy

S Lindex F/W 2014 nejen do školy

Vybavte své děti do školy extra pohodlným oblečením Lindex! Nová kolekce pro Podzim/Zimu 2014 je maximálně stylová a nechybí v ní sportovní ani párty kousky.

Vybavte své děti do školy měkkými svetry, na tělocvik pohodlnými tepláky, vtipnými triky i rozpínacími mikinami.

Na základce i ve školce musí být děti vždy vyzbrojeny kvalitním sportovním oblečením. Lindex si pro ně připravil širokou škálu oblečení s perfektní kombinací barev a potisků.

Džíny a tenisky jsou nejlepší rekvizity podzimního období.

Denim neodmyslitelně patří do skříně každého školáka. Proto jim Lindex přináší stylové denimové kousky od košil, přes lacláče až po záplatované džínsy.

Ve street módě vašeho dítěte by neměly chybět měkounké svetry a teplé prošívané vesty, které v chladných dnech zabrání nachlazení a umožní dítěti maximální pohyb. Holčičkám by zase neměla chybět řasená sukně výrazné barvy, k tomu, jak jinak, než pohodlné legíny, v nichž může vyrazit třeba na inliny.

Letos frčí presy styl, který u Lindex zastává kožešina, tolik milovaný patchwork a klasické teplé pundy.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na teplou avšak stylovou bundu. Jednou z nejoblíbenějších podzimní sezóny je bomber, který se dnes nosí jak ke sportovním tak typicky dívčím outfitům.

Skvěle vypadají také nové prošívané bundy, klasické parky a sportovní komplety do větru a deště.


 

Kolekce je plná podzimních barev a skutečně hřejivých materiálů, jako je manšestr, denim, úplet či vlna. S Lindex budou vaše děti letos jednoznačně v teple a stylovém pohodlí.

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram