S novou aplikací od L'Oréal bude Váš make-up vždy dokonalý

S novou aplikací od L'Oréal bude Váš make-up vždy dokonalý

Zapomeňte na nepohodlné a nepřesné zkoušení odstínu make-upu nebo rtěnky na hřbet ruky. Nyní si díky nové aplikaci Makeup Genius vyvinuté společností L'Oréal můžete vyzkoušet na 300 barev. 

Nyní si díky nové aplikaci Makeup Genius  vyvinuté společností L'Oreál můžete vyzkoušet na 300 barev dekorativní kosmetiky z jejích virtuálních palet přímo pomocí svého iPhonu nebo iPadu.

Tato chytrá aplikace totiž díky nejmodernější technologii promění fotoaparát ve vašem zařízení v kouzelné kosmetické zrcátko, které vám sice nebude říkat, že jste na světě nejkrásnější, ale za to vám pomůže vybrat líčení přesně podle vašeho typu.

Ptáte se, jak je to možné, že zná váš obličej lépe než vy sama?

Pomocí Makeup Genius map rozpozná aplikace rozdílnou pleť na očních víčkách, na rtech a na obličeji a identifikovat dokáže 64 různých míst. Kromě toho funguje ve 400 typech osvětlení a je vhodná pro všechny typy pleti.

Nejedná se sice o první aplikaci tohoto typu. S podobným systémem přišla v minulosti např. japonská firma Shiseido. Skutečně převratný je ale její DIY styl a hlavně přirozený způsob, jakým pracuje.

V parfumeriích po celém světě budou také postupně instalovány speciální terminály, aby si zákaznice mohly aplikaci vyzkoušet ještě před stažením. O její ceně se zatím jedná. Určitě by ale neměla být vyšší než cena většiny kosmetických nezbytností a navíc v tomto případě se určitě vyplatí zainvestovat.

 

Zdroj: elle.com, fashion.telegraph.co.u, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram