S žádným tvarem kabelky nešlápnete vedle, říká majitelka Tvojekabelka.cz

S žádným tvarem kabelky nešlápnete vedle, říká majitelka Tvojekabelka.cz

Majitelka tvojekabelka.cz Petra Žahourová si s námi popovídala mimo jiné také o tom, jak funguje domluva s českými značkami. 

Jak dlouho provozujete e-shop a co v něm čtenáři najdou kromě kabelek?

E-shop Tvojekabelka.cz provozujeme od roku 2014. Nejdříve jsme měli záměr prodávat opravdu jen kabelky, proto i ta doména, ale když ono je tolik krásných věcí... A tak jsme začali náš sortiment rozšiřovat a stále rozšiřujeme. Přidali jsme módní doplňky, boty, ale druhým hlavním sortimentem našeho e-shopu se staly šaty! A to jak módní, tak retro. Myslím, že si vybere každá žena, možná i proto, že se snažíme v nabídce zohlednit i různé typy postavy, a tak si u nás vyberou stejně dobře špagetky i boubelky.

Na jaké hlavní značky se soustředíte?

Soustředíme se hlavně na značky osvědčené, u kterých jsem si jisti kvalitou, a pak na takové, které jsou pro zákazníky cenově dostupné a neokoukané. Hledáme stále nové dodavatele. Je velká škoda, že v tom je český trh velmi omezen. Výrobců s výjimečnou módou za přijatelné ceny a ještě tak, abychom mohli být konkurenceschopní, je tady opravdu pomálu. Čeští výrobci jsou i specifičtí ve svých požadavcích, kdy rádi diktují koncové ceny v maloobchodě, či určují nesmyslné velkoobchodní odběry apod., a tak jsme se vydali na trhy ostatních zemí EU, kde je pro nás domluva daleko jednodušší, férovější a vztahy jsou opravdu přívětivější. Díky tomu se i na e-shopu vyskytují modely opravdu neokoukané.

Jaký typ kabelky nebo značka se nejvíce prodává?

Přijde mi, že se prodává naprosto všechno. U kabelek ale nejvíce právě frčí velké objemné s velkými uchy, které se nechají nosit na rameni, ale stejně tak svůj návrat slaví i malé kabeličky crossbody, do kterých se vejde max. mobil, klíče a peněženka. Co se barev týče, jednoznačně vede klasika a to tedy barva černá, ale ihned v závěsu je barva bordó, hnědá a tmavě modrá.

Jaký trend vládne pro léto 2017 na poli kabelek a dámských doplňků z Vašeho pohledu?

Trend pro letošní léto je více než jasný - příroda - flora a fauna. Opravdu, květinové a zvířecí motivy frčí a budou frčet celou sezonu na všem. Na oblečení, na kabelkách, na módních doplňcích. U oblečení ještě navíc ke květinovým vzorům noste odhalená ramena a volány, volány a zase volány! U kabelek si letos vůbec nemusíte lámat hlavu s jejím tvarem. V tomto ohledu máte naprosto volné ruce, je povoleno naprosto cokoliv. Můžete vyrazit s kabelkou kufříkovou, pytlovitou, zaoblenou, hranatou, velkou, malou. Nikdy nešlápnete vedle. 

Na co dbáte, když vybíráte produkty pro Váš internetový obchod? Dodržujete jednotný styl, nebo je pro vás primární kvalita/výhodná cena?

Pro nás je samozřejmě hlavní kvalita/výhodná cena. E-shop má tu výhodu, že může být velmi různorodý, nejste omezeni žádnými prostory kamenné prodejny, oproti ní je prostě klidně i "nafukovací" (horší je to se sklady). (usmívá se)

Podívejte se na celý sortiment tvojekabelka.cz.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram