Saint Laurent otevřel nový butik v Miláně

Saint Laurent otevřel nový butik v Miláně

Luxusní módní dům nedávno otevřel v italském Miláně svůj nejnovější butik, jehož futuristický design navrhovala samotná kreativní ředitelka YSL.

Rozsáhlá obnova butiků luxusního domu Saint Laurent, jejichž interiéry se mění v designové skvosty, nadále pokračuje. Úplně nejnovějším přírůstkem do obchodní sítě YSL je italský butik v centru Milána.

Zde se projevuje obrovská kreativita samotné ředitelky YSL, kterou Hedi Slimane dokazuje nejen při navrhování oblečení, ale i interiérového designu, který v případě butiků Saint Laurent zcela právem nazývá “modern art deco“.

Dominantou italského butiku je masivní schodiště ve vysokém lesku lemovaném svislými lamelami, které vyvolávají rafinovaný tříštivý efekt. Podlahu, ale i stěny butiku zdobí leštěný mramor, který je kombinován s reflexním a transparentním nábytkem. Sezení uvnitř prostor je přímo zakomponováno do světlých panelů z masivního mramoru na stěnách, což ještě více přidává na uceleném dojmu z interiéru, který opticky zvětšují i velkoplošná zrcadla. 

 

 

 

Zdroj: YSL

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram