Samantha Hoopes, oblíbená tvář Guess opět na scéně

Samantha Hoopes, oblíbená tvář Guess opět na scéně

Samantha Hoopes a Bojana Ksrmanovic jsou u Guess již oblíbené stálice. A opět vás okouzlí svou krásou, tentokrát v kampani doplňků Jaro/Léto 2015.

Dvě krásné tváře, modelky Samantha Hoopes a Bojana Ksrmanovic, jsou v posledních letech v kampaních Guess vidět poměrně pravidelně. Letos se opět postavily před fotografické duo Claudia & Ralf Pulmaans, aby nám prostřednictvím svých těl představily nejnovější doplňky Guess pro Jaro/Léto 2015.

Letošní kampaň je pojata v duchu ležérní elegance, což dokazuje kombinace šperků, hodinek i kabelek s denimem, monotónními bílými outfity a vysokými módními platformami. To nám také nastiňuje barevnou paletu, kterou se bude letošní sezona ubírat. Klasický Guess monogram vypadá na špercích opravdu úchvatně. Nemluvě o nadčasových kabelkách, mezi nimiž nechybí ani kabelka laděná v pánském stylu. Ta perfektně doplní trendy boyfriend look.

Fotografické duo skvěle využilo také prostředí bazénu, u kterého se kampaň fotila, především odlesků vodní hladiny a slunečních paprsků. A nádherně tak navodili uvolněnou letní atmosféru, které si již nemůžeme dočkat.




Zdroj: luvoll.com, bliqx.net

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram