Samoopalovací přípravky pro krásné opálení

Samoopalovací přípravky pro krásné opálení

Počasí nám stále nepřeje, ale nebudeme zoufat, protože ono se to brzo zlomí, a abychom byly dokonale připravené na sezónu sukní a letních šatiček, pomůžeme si prozatím těmi nejlepšími samoopalovacími přípravky. 

Pokud chcete docílit krásného a přirozeného opálení, tak první krok, před nanesením samoopalovacího krému, by měl být peeling celého těla. Nejen že si pokožku promasírujete a zbavíte odumřelé kůže, ale také ji zároveň připravíte na další péči. I u těch nejkvalitnějších krémů nezapomeňte na ta známá místa, jako jsou lokty, podkolenní jamky nebo zápěstí. Vyvarujte se tedy větším vrstvám krému a důkladně jej rozetřete.

Uriage Bariésun Autobronzante

Tento zázrak slibuje opálení již do jedné hodiny a opravdu můžeme odsouhlasit, že je tomu tak. Výhodou je také to, že tento sprej můžete použít jak na tělo, tak na obličej. Je hypoalergenní a nezpůsobuje tvorbu komedonů. Má velice příjemnou vůni a pokožka po něm zůstane hladká a jemná.

Vita Liberata Phenomenal

Samoopalovací mléko Vita Liberta si ihned zamilujete. Jedná se totiž o samoopalovací péči, která poskytuje nejdéle trvající efekt opálení na světě. Vydrží totiž až tři týdny. Má opravdu lehkou texturu, která se rychle vstřebává a zároveň poskytuje vaší pokožce správnou výživu.

St. Tropez Self Tan Purity

Samoopalovací kosmetika St.Tropez je jednou z nejoblíbenějších po celém světě. A my víme proč. Příjemná vůně, lehká textura a snadná aplikace vám zajistí během krátké chvilky přirozené opálení.

La Roche-Posay Autohelios

Pokud sluneční paprsky nejsou zrovna pro vaši pokožku to nejlepší, ale i přesto chcete, aby byla po celý rok bronzová, máme pro vás řešení. Tato samoopalovací gelová péče je totiž určena pro citlivou pleť, která se nesmí vystavovat slunci. Gelová textura je zárukou jednoduché a příjemné aplikace. 

notino.cz

blondiebrownieperspective.com,

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram